bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Binance Labs’in Yılın İlk Çeyreğindeki Kripto Yatırımları (2023)

Binance Labs yatirimlari

Bu yazımda Binance’in girişim sermayesi kolu Binance Labs’in 2023 yılının ilk çeyreğindeki kripto para sektöründe yaptığı yatırımlara yakından bakacağız. 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, girişim sermayesi Binance Labs aracılığıyla blockchain projelerine finansman sağlayarak potansiyeli yüksek projelere destek veriyor.

Binance Labs gibi risk sermayesi fonlarının potansiyeli yüksek girişimleri, henüz proje aşamasındayken bulup erkenden yatırımlar yapıyor. Bu nedenle potansiyeli yüksek yeni kripto para projelerini bulmak isteyen bireysel yatırımcılar için risk sermayesi şirketlerinin para akışını takip etmek akıllıca olabilir. 

Sözü çok uzatmadan Binance Labs’in 2023 yılının ilk 3 ayında yaptığı kripto para yatırımlarına yakından bakalım. Çeşitli kaynaklardaki verileri göz önünde bulundurduğumuzda Binance Labs 2 farklı yatırım turuna katıldığı göze çarpıyor. Bunlar şu şekilde:

1- FilSwan

FilSwan, Web3 projelerinin veri, bilgi işlem, depolama ve ödeme süreçlerini bir araya toplamasına olanak sağlayan katman-3 çapraz zincir çözümüdür. FillSwan, web3 geliştiricilerinin merkezsiz depolama ve ödemelerin zincirler arası birden çok ağa entegre edilmesi gibi çözümler sunuyor.

FilSwan 16 Ocak’ta Binance Labs‘in liderlik ettiği tohum yatırım turunda 3 milyon dolar topladı.

FilSwan, blockchain hizmetleri kategorisinde faaliyet gösteriyor.

2- Polyhedra Network

Polyhedra, web2 ve web3 sistemleri arasında varlık transferlerine olanak sağlayan bir zkBridge köprüsüdür. Polyhedra Network, sıfır bilgi kanıtı (zerzero-knowledge proof) kullanarak çeşitli altyapı uygulamaları geliştiriyor.

Polyhedra Network, 21 Şubat’ta Binance liderliğindeki stratejik yatırım turunda 10 milyon dolar topladı. Yatırım turuna Polychain Capital ve Animoca Brands da katıldı.

Polychain Capital, blockchain altyapısı kategorisinde faaliyet gösteriyor.

FqiWrxcWcAEhgrL

Eğer bu içerik ilginizi çektiyse;

başlıklı yazılarımıza da göz atabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala