bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,049.16 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.99 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 561.18 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 143.24 3.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512284 5.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491801 11.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155422 5.71%

Twitter’da Aktif Olmayan Hesaplar Temizleniyor

twitterda aktif olmayan hesaplar temizleniyor

Sosyal medya platformu Twitter, geçtiğimiz yılın sonlarından başarılı girişimci Elon Musk tarafından satın alınmıştı. Satın alım sonrasında Twitter’da önemli köklü değişiklikler oldu. Twitter CEO’su ve sahibi Elon Musk, Twitter’ın yeni önemli gelişmeyi paylaştı.

Twitter’da Aktif Olmayan Hesaplar Siliniyor

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması sonrasında Twitter’da yeni para kazanma modelleri oluşturulmaya başlandı. Bunlardan birisi de Twitter Blue aboneliği oldu. Twitter Blue aboneleri, onaylanmış hesap statüsüne kavuştu ve bir takım Twitter özelliklerini erken kullanım hakkına sahip oldu.

Twitter Blue aboneliğini spam hesapların önüne geçmek adına ön plana çıkartan Elon Musk, bu doğrultuda yeni adımlar atmaya devam ediyor. Twitter’da bir süredir konuşulan aktif olmayan hesapların temizleneceği iddiasına Elon Musk’tan yeni bir açıklama geldi. Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Birkaç yıldır hiç etkinliği olmayan hesapları tasfiye ediyoruz, bu nedenle muhtemelen takipçi sayınızın düştüğünü göreceksiniz.

Elon Musk’un bu açıklaması, Twitter’da bir süredir aktif olmayan hesapların temizlenmeye başladığının bir göstergesi. Elon Musk, söz konusu temizliğin nasıl gerçekleştiğini ya da şu ana kadar kaç hesabın temizlendiğini açıklamadı. Bununla birlikte temizlenen hesapların kullanıcı adlarının diğer kullanıcılar tarafından alınıp alınmayacağı da şimdilik belirsizliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala