bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,130.91 4.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.58 4.90%
bnb
BNB (BNB) $ 604.52 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.15 9.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515305 4.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46508 6.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148667 7.42%

Elon Musk’tan Microsoft’a Dava Tehdidi

Elon Musktan Fede Faiz Cagrisi1

Tesla CEO’su Elon Musk sosyal medya devi Twitter’ı satın aldıktan sonra yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bilindiği üzere Elon Musk genel olarak yaptığı hamleler ve açıklamalar ile gündemde yer almayı başarıyor. Son olarak Elon Musk, Microsoft’u yasal işlem başlatmakta tehdit etti.

Elon Musk, Microsoft’u Yasal İşlem Başlatmak ile Tehdit Ediyor

Microsoft, Big Tech şirketinin yapay zekasını Twitter verileri üzerinde yasadışı bir şekilde eğittiğini iddia eden Tesla ve Twitter CEO’su Elon Musk tarafından açılan bir dava ile tehdidi ile karşı karşıya kaldı.

Microsoft, çevrimiçi sosyal reklam araçları Smart Campaigns ve Multi-platform’da Twitter’ı desteklemeyi bırakacağını bildiren bir gönderi paylaşmıştı. Bunun üzerine Musk, geçtiğimiz gün Microsoft’un gönderisine yanıt olarak dava zamanı geldi şeklinde yanıt verdi. 

Wired’in Mart ayında yayınlanan bir raporuna göre, Twitter’ın API ücretleri ayda 0 dolardan 42.000 dolara fırlamış ve bazı durumlarda aylık 200.000 doları bile aşmış olsa da Microsoft, Twitter desteğini neden sonlandırdığını açıklamadı. Microsoft’un Twitter’da müşterilerinin Tweet oluşturma, yönetme, görüntüleme ve zamanlama olanağına ek olarak araçları aracılığıyla Twitter hesaplarına erişimlerini kaybedecekleri anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala