bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,519.02 3.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.50 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 550.35 2.92%
solana
Solana (SOL) $ 140.43 4.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503576 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454531 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150922 1.52%

TRIAS Coin Nedir?

TRIAS Coin

TRIAS coin, çok amaçlı ve güvenilir otonom sistemler üreten bir platformun kripto parasıdır. Bütün teknolojik cihazlara uygun olarak geliştirilen bu platform bir tür akıllı sözleşme yönetim uygulaması olarak da görülebilir. Başka bir ifadeyle özetlemek gerekirse TRIAS coin platformu herkesin rahatlıkla güvenebileceği son teknoloji ve merkezsiz bir bulut paylaşım altyapısıdır. İhtiyaç duyulan her ölçekte hizmet verebilen bu platform kripto para dünyasındaki çok sayıda geliştiricinin ihtiyaç duyabileceği teknik destek anlamına gelebilir. Kripto para piyasası her geçen gün daha da hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Piyasadaki onlarca proje çıkan en son trendleri takip ederek kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalışıyor. Bu esnada projelerin geliştiricilerini de teknik olanaksızlıklar karşılıyor. Bazı sebeplerden proje geliştiricileri her zaman arzu ettikleri olanakları bulamayabiliyor. Bunun gibi durumlarda bulut teknolojisi kullanıcıların imdadına yetişiyor diyebiliriz. TRIAS platformu kullanıcılarına ihtiyaç duydukları hizmeti veren bir blockchain hizmeti şeklinde tanımlanabilir. TRIAS coin ise burada kullanılan ve bu ekosistem dahilinde gerçekleşen tüm işlemlerde geçerli ödeme yöntemi olarak ifade ediliyor.

Okumakta olduğunuz bu yazı boyunca TRIAS platformundan ve bu platformun kripto para topluluğuna neler kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para TRIAS coin hakkında bazı ilgi çekici gerçeklere bu yazıda yer vereceğiz. TRIAS platformunda kullanıcılara çok sayıda hizmet sağlanıyor. Bu hizmetler arasında elbette NFT hizmetleri de yerini aldı. Platformun detaylarına gelin birlikte göz atalım.

TRIAS Coin nedir

Teknolojik gerekliliklerle donatılmış merkezsiz bir uygulama olan TRIAS platformu kripto para topluluğunu desteklemeye hazırlanıyor. Kurumsal ölçekte çözümler sunan bu platform sayesinde kripto para projelerinin karşılaştığı sorunlar giderilecek. Bu sayede sektörlerdeki ihtiyaçlara yanıt verebilecek yeni projelerin geliştirilmesi mümkün hale gelecek. Bunlar elbette TRIAS projesi ekibinin iddia ettikleri. Projenin başarıya ulaşıp ulaşmaması çok sayıda etmenin bir araya gelmesine bağlı olarak değişiyor. Kripto para piyasasının daima riskler içeren ve diğer piyasalara göre daha az kontrol edilebilir niteliklere sahip olduğunu unutmamak gerekiyor.

TRIAS Coin Ne Zaman Çıktı?

TRIAS coin projesi borsalarda işlem görmeye 2021 yılının ikinci çeyreğinde başladı. Projenin nispeten kısa bir süre içerisinde fena sayılmayacak bir noktaya ilerlediğini söyleyebiliriz. Trias coin projesinin kurucusu Dr. Anbang Ruan olarak belirtiliyor. Ruan, Oxford Üniversitesi’nden bilgisayar güvenliği alanında doktora derecesine sahip. Ruan ayrıca güvenilir bilgi işlem, bulut güvenliği ve kriptografi alanlarında 12 yılı aşkın süredir kapsamlı bir araştırma deneyimini elinde bulunduruyor. Bunların yanı sıra Ruan 2 IEEE işlemi gibi konulara yönelik 20’den fazla akademik makale yayınlamıştır.

Ekibin çekirdek üyeleri Oxford, London School of Economics, Pekin Üniversitesi, Tsinghua Üniversitesi ve diğer en iyi üniversitelerden mezun olmuş isimler. Güçlü teknik gücü ve zengin çalışma deneyimi ile China Aerospace, Royal Bank of Canada, Intel, Oracle, Alibaba’da görev yapan isimler TRIAS coin ekibinde bulunuyor.TRIAS Coinn

TRIAS Coin Fiyatı Nedir?

TRIAS Coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Projenin tanıtılması için ekip birtakım çalışmalar yürütmüş. Platforma ve kripto parası TRIAS coin’e yönelik tanıtıcı ve detaylı evraklar hazırlayan ekip kullanıcıların akıllarındaki soru işaretlerini gidermek istiyor. Bunun yanında TRIAS coin’in oldukça detaylı bir web sayfası da bulunuyor. Bu özelliklerin bir projenin güvenilir olarak görülmesine yardımcı olduğunu söylemek mümkün.

Projenin tanıtıcı evrakında bulunan verilere göre TRIAS coin’in sınırlı bir arzı bulunmuyor. Ancak ekibin belirttiği toplam arz 10 milyon olarak geçiyor. Dolaşımda ise 1,6 milyon TRIAS bulunduğunu görüyoruz.

TRIAS Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TRIAS coin 287,41 TL TL’den işlem görüyor. TRIAS coin fiyatı son 24 saat içerisinde 7.25% değişim gösterdi. TRIAS coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise $ 88,555,084 dolar seviyesinde.

TRIAS Coin Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TRIAS coin $ 8.85 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle TRIAS coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 31 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TRIAS coin yılın en düşük seviyesini ise 1,2 dolarla belirledi.

TRIAS Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Trias platformu tüm ölçeklerde hizmet veren genel amaçlı ve kurumsal kullanıma hazır uygulamalar için tasarlandır. Platform tam teşekküllü ve merkezi olmayan güvenilir bir bulut altyapısı ve ekosistemi olarak görülüyor. İnce ve hassas bir tasarım, üst düzey akademik ve endüstriyel geçmişe sahip yetenekli ve sağlam bir ekip bu platformu geliştirdi. TRIAS coin’lerle işlemlerine devam eden platform kullanıcılarına belirli hizmetler sunuyor. Bu hizmetler arasında kurumsal ürünler ve çözümler bulunuyor. Bunların yanında kompleksif ve sofistike sorunlara sürdürülebilir bir token ekonomisi geliştirerek yanıt vermek de Trias ile mümkün. Bu sayede Trias platformu kripto para topluluğunun gelişimini en iyi şekilde destekliyor. Sektörel müşterilerin ihtiyaçlarını karşılama için projelerin ve geliştiricilerin inovasyonunu küresel ölçekte Trias destekliyor. TRIAS’in web sayfasında, proje kapsamında sunulan tüm hizmet ve olanaklar detaylı olarak ifade edilmiş.

TRIASS

TRIAS Coin Nasıl Satın Alınır?

TRIAS coin satın almak için kripto para borsalarını kullanmak akla ilk gelen yöntem oluyor. TRIAS coin’e platformunda olanak veren borsalar şimdilik sadece KuCoin ve PancakeSwap. Kullanıcılar KuCoin üzerinden USDT ve BTC aracılığıyla bu kripto paraya sahip olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala