bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,188.73 6.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,999.83 3.83%
bnb
BNB (BNB) $ 581.76 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 163.27 13.95%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518213 3.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45545 6.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154498 4.13%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (9-16 Nisan)

cinin sichuan eyaleti nft pazaryerini baslattigini duyurdu

NFT sektörü her geçen gün daha fazla büyüyor. Bununla beraber birçok isim NFT dünyasına giriş yapmaya devam ediyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte inceleyelim.

  • Japon Sosyal Medyası Line, NFT Pazaryerini Başlattı
  • CryptoPunk NFT’si 3.2 Milyon Dolara Alıcı Buldu
  • Fenerbahçe’nin Kalecisi Altay Bayındır, Çizdiği Resmi NFT’ye Dönüştürdü
  • Emirates Hava Yolları NFT Projesi Başlatıyor
  • AC Milan Spor Kulübü Kendi NFT’lerini Piyasaya Sürüyor

Japon Sosyal Medyası Line, NFT Pazaryerini Başlattı

Dev mesajlaşma hizmeti Line, NFT dünyasına dahil olmak için NFT pazaryerini ülkedeki çeşitli eğlence şirketleriyle ortaklıklar kurarak başlattı. Ayrıca belirtmek gerekirse “LINE NFT” olarak adlandırılan NFT pazaryeri, şirketin tescilli ağı LINE Blockchain’i üzerinde çalışıyor.

haftanin one cikan nft haberleri 9 16 nisan

Line ayrıca, NFT pazaryeri için Japon eğlence şirketi Yoshimoto Kogyo ile ortaklık kurdu. Eğlence evi, Yoshimoto NFT Theatre etiketi altında yeni pazaryerinde özel içerik sağlayacak.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CryptoPunk NFT’si 3.2 Milyon Dolara Alıcı Buldu

NFT sektörünün hızla gelişmesi ile beraber NFT koleksiyonları da büyük ilgi görüyor. Bir bilgisayar tarafından algoritmik olarak oluşturulan 24×24 piksellik bir sanat görüntüsü olan CryptoPunk #7756, son satın alımları izleyen bir Twitter botuna göre 1.050 Ethereum yani 3,2 milyon dolar değerinde yüksek bir fiyata satıldı.

haftanin one cikan nft haberleri 9 16 nisan 2

Popüler NFT koleksiyonu CryptoPunks‘da CryptoPunk #7756 adlı NFT, yüksek bir fiyata alıcı buldu. Söz konusu piksel görüntülü NFT, 10.000 NFT’lik koleksiyonun bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe’nin Kalecisi Altay Bayındır, Çizdiği Resmi NFT’ye Dönüştürdü

Fenerbahçe’de oynayan milli kaleci Altay Bayındır oldu. Altay Bayındır, kendi yaptığı resmi NFT’ye dönüştürüp satmaya karar verdi.

haftanin one cikan nft haberleri 9 16 nisan 3

Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır, doğum gününe özel bir projeye imza atarak, kendi yaptığı resmi NFT’ye dönüştürüp satacak. 

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Emirates Hava Yolları NFT Projesi Başlatıyor

Birleşik Arap Emirlikleri’nin en büyük hava yolu şirketi olan ve dünyanın pek çok yerine seferler düzenleyen Emirates, müşteri etkileşimini arttırabilmek ve gelirlerini yükseltmek için NFT projesi başlatıyor. 

haftanin one cikan nft haberleri 9 16 nisan 4

Emirates tarafından yapılan açıklamaya göre ilk NFT projesi önümüzdeki birkaç ay içerisinde başlayacak. Hava yolu şirketi ayrıca Dubai’de gerçekleşen Expo 2020 etkinliğindeki yerini metaverse, NFT ve Web3 projeleri için kullanacağını belirtti.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

AC Milan Spor Kulübü Kendi NFT’lerini Piyasaya Sürüyor

NFT sektörü her ne kadar ivmesinde düşüş olsa da büyümeye devam ediyor. Sektöre hergün yeni bir şirket dahil olurken, spor kulüplerinden de oldukça önemli anlaşmalar gelmeye devam ediyor. Son olarak İtalyan Spor kulübü AC Milan, kendi NFT koleksiyonunu piyasaya süreceğini açıkladı.

haftanin one cikan nft haberleri 9 16 nisan 5

AC Milan, Fansea ile işbirliği yaparak Kulübün Güney Sudan’dan özel bir Rossoneri formasının sınırlı sayıda 3 boyutlu NFT’lerini satışa çıkardığını duyurdu

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala