bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,367.25 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.52 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 610.38 0.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527859 0.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472977 0.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150686 0.13%

Fenerbahçe’nin Kalecisi Altay Bayındır, Çizdiği Resmi NFT’ye Dönüştürdü

fenerbahcenin kalecisi altay bayindir cizdigi resmi nftye donusturdu

NFT sektörü her geçen gün büyümeye devam devam ederken, birçok ünlü isim bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kez NFT dünyasına adım atan isim ise Fenerbahçe’de oynayan milli kaleci Altay Bayındır oldu. Altay Bayındır, kendi yaptığı resmi NFT’ye dönüştürüp satmaya karar verdi. Bayırdır, NFT eserini resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde duyurdu:

Altay Bayındır, NFT’den Elde Ettiği Geliri Bağışlayacak

Fenerbahçe’nin milli kalecisi Altay Bayındır, doğum gününe özel bir projeye imza atarak, kendi yaptığı resmi NFT’ye dönüştürüp satacak. Milli kaleci “Blue Earth” adını verdiği çalışmasından elde edilecek gelirin ise nitelikli eğitime erişmede eşitsizlikler yaşayan çocukların yeteneklerini keşfetmeleri için atölyeler yapan bir vakfa bağışlayacağını açıkladı.

Elde edilen bilgilere göre kendi eliyle bir resim yapan Bayındır, NFT‘ye dönüştürdüğü çalışmasını 1 Ethereum olarak fiyatlandırarak, açık arttırma yöntemiyle satışa çıkardı.

Altay Bayındır’ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde açıklama yaptı:

Bugün doğum günüm. Benim için bu özel günde özel bir projeye imza atmak istedik. Çizdiğim bir resmi NFT olarak açık artırmada satışa sunuyor, geliri ise nitelikli eğitime erişmede eşitsizlikler yaşayan çocukların yeteneklerini keşfetmeleri için atölyeler yapan Sosyal Ben Vakfı’na bağışlıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala