bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,763.08 0.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.38 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 586.18 0.75%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528727 1.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457297 2.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160497 0.31%

Genesis’e iflas planında değişiklik yapma çağrısı

genesis

ABD hükümeti, kripto kredi şirketi Genesis’in iflas planından hoşnut değil.

ABD Mütevelli Heyeti’nden William Harrington, geçtiğimiz gün New York’taki iflas mahkemesine sunduğu bir dosyada, Genesis’in iflas planı yer aldı. Şirketin, varlıklarını satmak ve yeniden düzenleme yerine tasfiyeye odaklandığı belirtildi.

Mütevelli Heyeti’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“Planın maddi olarak değişen şartlarının gözden geçirilmesi için taraflara ve mahkemeye çok az süre tanındı. İflas kurallarında da görüldüğü üzere bu kesinlikle yetersiz bir süre.”

Mütevelli Heyeti ayrıca, yapılan yeni açıklamanın alacaklıların geri kazanımlarına ilişkin önemli bilgilerden yoksun olduğunu dile getirdi.

Sorunlar devam ediyor

Genesis’in yeni açıklamasında, New York Başsavcısı Letitia James’in yeni suçlamaların ardından işlerin daha karmaşık hale geldiği vurgulandı.

James, geçtiğimiz ay yatırımcıları dolandırdığı iddiasıyla DCG ve yan kuruluşu Genesis’e ile birlikte iki şirketin CEO’suna da dava açtı.

Başsavcı, benzer suçlamalar sebebiyle Winklevoss kardeşlerin kripto para borsası Gemini’yi de hedef aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala