bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,081.63 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,996.49 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 540.87 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 138.82 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.487459 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.443137 1.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147434 0.77%

ZERO Coin Nedir?

ZERO Coin nedir

ZERO coin, kullanıcılarına avantajlı kripto para işlemleri sunan bir kripto para projesidir. Bitcoin (BTC) herkesin yaygın olarak benimsediği ilk dijital para birimidir. Ödemeler takma adlar arasında yapılsa da Bitcoin güçlü gizlilik olanakları sunamaz. Bu durum aslında BTC’nin şeffaflık ilkesinden kaynaklanıyor diyebiliriz. BTC ağındaki ödeme işlemleri, birçok bilginin çıkarılabileceği halka açık ve merkezi olmayan bir deftere kaydedilir. Kullanıcılar kimi zaman gizlilik odaklı taleplerde bulunabiliyor. Bu gibi durumlarda onların imdadına gizlilik odaklı geliştirilen kripto paralar yetişiyor. Zero coin işlemlerinde ödemenin kaynağından bağlantısını kaldırarak bu gizlilik sorunlarından bazılarının üstesinden geliyor. Yine de ödeme hedeflerini ve tutarlarını gösterdiği için tam olarak gizli bir kripto para olmadığı uzmanlar tarafından belirtiliyor. ZERO coin projesi, son zamanlarda gittikçe popüler hale gelen metaverse ve NFT projeleri yanında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kripto para zero knowledge SNARK isimli bir algoritmadan faydalanıyor. Bu algoritma kullanıcılarına nispeten gizli kripto para işlemleri yapabilme olanağı veriyor.

Okumakta olduğunuz içerik boyunca Zero coin platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine neler kazandırdığından bahsediyor olacağız. Üstelik bu platformda kullanılan kripto para ZER coin’lere yönelik de birtakım ilgi çekici verileri sizlerle burada paylaşıyor olacağız. Gizlilik odaklı kripto paralar, blockchain ekosistemindeki bir ihtiyaca karşılık veriyor. Her ne kadar şeffaf bir yapıya sahip olup bu yapıyla da popüler hale gelen bir teknoloji olsa da kullanıcılar kimi zaman gizlilik içeren işlemler gerçekleştirebilme arzusuna sahip olabiliyor. Bu tür ihtiyaçlarını karşılamak için ZER coin’ler kullanıcıların hizmetine sunulmuş.

ZERO coin

ZERO Coin Ne Zaman Çıktı?

ZERO coin projesi kapsamında sunulan kripto para ZER coin’lerin ilk borsa faaliyetlerine 2017 yılında başladığını görüyoruz. Uzun yıllardır faaliyetlerini sürdüren proje zamanla ekosistemde yaşanan gelişmelere kendisini uygun hale getirmeye çalışmış. Projenin geliştirici ekibi hakkında detaylı veriler bulunmuyor. Kripto para piyasasının ilk defa büyük ölçekte fark edildiği yıllarda çalışmalarına başlayan bu proje sahip olduğu tecrübeyle kullanıcılarına kaliteli hizmetler vermeyi hedefliyor. Ucuz, hızlı, gizli ve sorunsuz işlemler gerçekleştirmeyi arzu eden Zero coin ekibi çok sayıda başarılı ortaklığa da imza atmış. Projenin ortakları arasında piyasadaki tanındık isimler yer alıyor. Merkezsizlik özelliğine sahip Zero coin ağı merkezsiz finans (DeFi) alanında kullanıcılarına hizmetler veriyor.

ZERO Coin Fiyatı Nedir?

Zero coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Zero coin ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmiş. Uzunca bir zamandır bu piyasada yer alan proje şimdiye dek çok sayıda kullanıcıya ulaşmayı başarmış. İyi bir web sayfası tasarlayan ekip platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer veriyor. Whitepaper dosyası olarak da bilinen bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği bilgiler bulunuyor. Zero coin projesi ilk defa piyasaya adım attığı yıllarda bu dosyalar oldukça yaygın şekilde kullanılıyordu. Burada hem teknik verilere hem de basit piyasa verilerine rastlıyoruz.

Whitepaper dosyasına göre Zero coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edilecek öğrenebiliyoruz. Buna göre Zero coin miktarı toplamda 17  milyon adet olacak. Toplam arzın şimdiye dek yalnızca %64’ünün dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz. Bu oran yaklaşık olarak 10 milyon Zero coin’e karşılık geliyor.

ZER nedir

ZERO Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ZERO coin [mcryptocoin=”ZER” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. ZERO coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”ZER” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. ZERO coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”ZER” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”ZER” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

ZERO Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 ZERO coin [mcryptocoin=”ZER” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle ZERO coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 12,1 dolarla kaydetti. Bununla birlikte ZERO coin yılın en düşük seviyesini ise 0,076 dolarla belirledi.

ZERO Coin Nasıl Çalışmaktadır?

Zero coin platformu kullanıcılarının hızlı, düşük maliyetli ve sorunsuz kripto para işlemi yapabilmesini hedefliyor. Proje ekibi kullanıcılarına bu işlemleri üstelik gizlilik ekseninde sunuyor. Yani Zero coin kullanıcılarının işlemleri normal kripto para işlemleri gibi aleni olmayacak. Üstelik Zero ağının yüksek güvenlik özelliklerine sahip olduğu belirtiliyor. Projenin başlangıçta herhangi bir ilk coin arzı (ICO) ya da önceden kazma gibi işlemler gerçekleştirmediğini görüyoruz. Bu ZER coin’lerin gayet adil bir şekilde başlatıldığı anlamına geliyor.

ZERO

Zero coin ağı alternatif bir konsensüs algoritmasından faydalanıyor. Equihash olarak bilinen bu mekanizma sayesinde kullanıcıların avantajlı işlemler elde etmesi sağlanıyor. Bu algoritmanın çalıştırılması için belirli sistem gerekliliklerinin sağlanmasına ihtiyaç duyuluyor. Bahsi geçen algoritma 2017 yılında kripto para topluluğuna tanıtılmıştı. Zero coin ağında hızlı ve düşük maliyetli sorunsuz kripto para işlemleri bu algoritma sayesinde gerçekleştiriliyor.

ZERO Coin Nasıl Satın Alınır?

ZERO coin satın almak için birtakım kripto para borsaları kullanılabilir. Bu borsalar CoinEx, Crex24, SafeTrade ve Graviex olarak listelenebilir. Kullanıcılar bu platformlar üzerinden USDT, BTC, SAFE gibi kripto paralarla Zero coin satın alabilirler. Kripto para piyasasının riskler içeren bir yapıya sahip olduğunu göz önünde bulundurarak bu alanda işlem yapmak gerekiyor. Aksi halde zararlı sonuçlar ortaya çıkabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala