bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,304.23 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.85 0.07%
bnb
BNB (BNB) $ 610.06 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 143.96 1.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524179 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469709 1.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150146 0.52%

Yuga Labs, Bored Apes NFT’leri İçin Oluşturduğu Kodu İptal Etti

yuga labs bored apes nftleri icin olusturdugu kodu iptal etti

NFT‘ler, kripto piyasasında yaşanan düşüşle birlikte düşüşe geçti fakat hala ilgi görmeye devam ediyor. NFT sektörü için önemli çalışmalar yapan Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs tarafında yeni bir gelişme yaşandı.

Yuga Labs, NFT’leri İçin Oluşturduğu Kodu İptal Etti

Geçtiğimiz yıl Yuga Labs, sınırsız Bored Apes NFT’si oluşturmak için yeni bir kod parçasının tanıtımını yapmıştı. Fakat Yuga Labs, bu kodu iptal etti.

yuga labs bored apes nftleri icin olusturdugu kodu iptal etti

Yuga Labs, sonsuz sayıda Bored Ape Yacht Club NFT’leri oluşturma özelliğini kaldırdığını duyurdu.

Twitter’da EmperorTomatoKetchup olarak bilinen Yuga Labs kurucu ortağı ve geliştiricisi şu şekilde bir açıklama yaptı:

Bu kodu kullanıma sunmayı uzun zamandır planlamış olsak da, çok dikkatli davranmamıştık. Şimdi her şey bitti. Bu kodu iptal edince rahat hissettim.

Yuga Labs’ın diğer kurucu ortağı Gargamel, kodun iptal edildiği tarihin 7 Haziran olduğunu bir bağlantıyla birlikte paylaştı.

Proje sık sık kimlik avı saldırısına uğradığı için, kodun iptal edilmesi Bored Ape sahiplerini rahatlatabilecek. Geçtiğimiz günlerde popüler Bored Ape Yacht Club’ın Discord sunucusu ele geçirilmişti. Kimlik avı saldırısıyla 32 NFT çalınmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala