bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,784.97 2.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.37 1.58%
bnb
BNB (BNB) $ 581.34 1.63%
solana
Solana (SOL) $ 187.28 1.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.626724 2.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651011 0.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220049 19.40%

WILD Coin Nedir?

WILD Coin Nedir

WILD coin, Wilder World isimli bir metaverse projesinin kripto parası olarak biliniyor. Ethereum (ETH) blokchain ağı üzerine yerleştirilmiş 5 boyutlu bir metaverse ekosistemi şeklinde faaliyet veren Wilder World kullanıcıların dikkatini çekecek niteliklere sahip. WILD coin’ler tarafından işlevsel hale getirilen bu platform bir tür merkezsiz otonom organizasyon (DAO) olma niteliğine sahip. Kripto para piyasasında son zamanlarda geliştirilen onlarca metaverse projesi arasında dikkat çekebilecek niteliklere sahip olan Wilder World kullanıcılarına birtakım hizmet ve olanaklar sunuyor. Okumakta olduğunuz içerik boyunca Wilder World ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para WILD coin’ler hakkında da birtakım ilgi çekici verileri sizlerle bu yazıda paylaşacağız. Platformun detayları için içeriğin devamını takip edebilirsiniz.

Wilder World platformu, piyasadaki en değerli altcoin Ethereum (ETH) ağı üzerine yerleştirilmiş oldukça kapsamlı ve beş boyutlu (5D) bir metaverse projesidir. Platforma teknik olarak imkan sağlayan altyapılar arasında Unreal Engine 5 ve ZERO adlı isimleri bulunuyor. Metaverse alanında faaliyetlerini sürdüren Wilder World sahip olduğu sıra dışı yapıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Projenin sanat alanına odaklı çalışmaları içerdiğini ifade edebiliriz. Buna göre ekosistemde sanatçıların, sanat severlerin ya da NFT meraklılarının bulunacağını söylemek yanlış olmaz. Wilder World, kullanıcılarına sanat alanında birtakım imkan ve avantajlar sunmayı hedefliyor. Ekibin hedefleri arasında bir hayli ilgi çekici maddeler de yer alıyor. Buna göre Wilder World dünyadaki ilk sanal sanat galerisini oluşturmak istiyor. Platformda gerçekleştirilen tüm işlemler, NFT’lerle ilgili herşey WILD coin’ler ile sağlanıyor. Bu yüzden WILD coin’lerin gerçek bir kullanım alanının bulunduğunu ifade etmemiz yanlış olmaz. Piyasada yer alan onlarca metaverse projesi arasından sıyrılarak dikkat çekmek isteyen Wilder World, kullanıcılarına kaliteli hizmetler vermeyi istiyor.

WILD

WILD Coin Ne Zaman Çıktı?

WILD coin projesi piyasadaki ilk işlemlerine 2021 yılında başladı. Bu tarihten önce ekibin detaylı araştırmalar ve analizler gerçekleştirdiğini ve böylece söz konusu platformu tasarladığını biliyoruz. O günden bu yana platform gelişimini sürdürdü. Bugünkü halini alan Wilder World ekosistemi, kullanıcılarının ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyor. Ekip platformu gelecekte daha parlak günlerin beklediğini iddia ediyor. Ancak sürprizlerle dolu kripto para piyasasında nelerin yaşanacağını kestirmek hiç de kolay değil. Platformda kullanılan WILD coin’ler çeşitli borsalarda listelenince daha fazla kullanıcıya ulaştı. Wilder coin projesi ilk işlemlerine resmi olarak 2021 yılının ikinci çeyreğinde başladı. Buna dayanarak platformun bu içerik hazırlanırken henüz yeni bir ekosistem olduğunu söyleyebiliriz. Son günlerde metaverse alanında hizmet veren projelerin sayısının artması ekibin işini bir hayli zorlaştıracağa benziyor. Bu tür projeler arasında sıyrılarak başarılı olmak artık eskisinden daha zor. Geliştiricileri bu nedenle oldukça zorlu çalışmalar bekliyor. Rakiplerinin önüne geçmelerine neden olabilecek özelliklere sahip olmak metaverse projelerinin başlıca hedefleri arasında yer alıyor.

WILD Coin Fiyatı Nedir?

WILD coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. WILD coin ekibi projelerinin topluluğa en iyi şekilde tanıtılması için detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamamış. Whitepaper olarak da bilinen bu evraklar bir projenin güvenilirliği konusunda kullanıcılara fikir verebiliyor. Ancak bu proje için web kaynaklarında bir whitepaper dosyasının yer almadığını görüyoruz. Bunun yerine ekip bir web sayfası tasarlayarak kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri verileri burada paylaşamak istemiş. Ancak platform ile ilgili teknik verilere burada yer verilmiyor. Bu durumun çeşitli şekillerde yorumlanabileceğini söyleyebiliriz.

Coinmarketcap üzerinden elde edilen bilgilere göre WILD coin’ler piyasaya en fazla 500 milyon adet arz edilebilecek. Şimdiye dek bu miktarın %17’si dolaşıma dahil edilmiş. Bu oran ise yaklaşık 83 milyon WILD coin’e karşılık geliyor.

WILD COIN

WILD Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 WILD coin [mcryptocoin=”WILD” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. WILD coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”WILD” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. WILD coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”WILD” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”WILD” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

WILD Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 WILD coin [mcryptocoin=”WILD” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle WILD coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 7,3 dolarla kaydetti. Bununla birlikte WILD coin yılın en düşük seviyesini ise 0,38 dolarla belirledi.

WILD Coin Nasıl Çalışmaktadır?

WILD coin platformu kripto para severlere metaverse alanını sunuyor. Son zamanların en popüler terimleri arasında yer alan metaverse kullanıcıların daima merak edip ilgi gösterdiği alanlar arasında. WILD coin projesi de bu alanda hizmetler veriyor ve kullanıcıların sahip olduğu gerçeklik algısını yeniden tanımlıyor. Sanat alanında çalışma göstermeyi hedefleyen Wilder World platformu kullanıcılarına NFT hizmetleri sağlıyor. Kullanıcılar bu platformu kullanarak NFT’lerini alıp satabiliyor. Bu bağlamda WILD coin platformu kullanıcıların NFT alanındaki ihtiyacına da karşılık vermiş oluyor.

WILD coin nedir

WILD Coin Nasıl Satın Alınır?

WILD coin satın almak için belirli kripto para borsaları tercih edilebilir. Bu borsaları şu şekilde sıralandırabiliriz. Uniswap, KuCoin, Gate.io, Bitfinex, MEXC, Bitmart, Bitget ve ZT. Bu borsalardan herhangi birisi aracılığıyla kullanıcıların WILD coin sahibi olması mümkün. Ancak kripto para piyasasının riskler içeren bir mecra olduğunu kullanıcıların akıllarında tutmaları gerekiyor. Ekosistemin organik şekilde ve sağlık olarak büyümesi için kullanıcıların bu alanda yer alan riskleri gözetmesi öneriliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala