bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,688.33 5.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,109.20 3.63%
bnb
BNB (BNB) $ 559.71 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.91 9.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500992 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461932 4.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152266 5.08%

Vitalik Buterin, Ahbap’a 99 ETH Gönderdi

vcdfvdfs

Türkiye’den yapılan çağrılara birçok isim ve kuruluş sessiz kalmadı ancak bir isimden şaşırtıcı bir adım geldi. Hayırseverliğiyle bilinen Ethereum kurucusu Vitalik Buterin ise Ahbap derneğine sadece 1 ETH’lik bağış yapmıştı. Buterin’in bağışı Ethereum topluluğu tarafından tepkiyle karşılandı. Bu tepkilerin ardından Vitalik Buterin, Ahbap’a 99 ETH gönderdi.

Vitalik Buterin, 99 ETH Bağışladı

Vitalik Buterin’in dün 1 ETH gönderdiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Buterin’in önceki işlemi adresi doğrulamak için yapmış olabileceği düşünülüyordu. Bu düşüncelerin öne çıktığı bugün, Buterin’den yeni bir bağış geldi. Buterin, Ahbap derneğine 99 ETH (150 bin dolar) bağış yaptı.

vitalik buterin ahbapa 99 eth gonderdidvdfsv

Vitalik Buterin’in geçtiğimiz gün 1 ETH göndermesi, toplum tarafından yoğun eleştiriyle karşılandı. Murat Pak, 1 ETH’yi geri iade ederken, birçok kişi Buterin’e ağır eleştirilerde bulundu. Buterin’in önceki işlemi adresi doğrulamak için yapmış olabileceği düşünülüyordu. Bu düşüncelerin öne çıktığı bugün, Buterin’den yeni bir bağış geldi. Buterin, Ahbap derneğine 99 ETH (150 bin dolar) bağış yaptı.

Kripto sektörü tarafından Buterin’in yaptığı yatırım ilk yardımın cüzdan adres teyiti amaçlı olabileceğini belirtenlerde var. Bir diğer kesim ise gelen tepkilerden kaynaklı 99 ETH yardımı daha yaptığını belirtiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala