bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,933.00 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.87 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 582.96 2.35%
solana
Solana (SOL) $ 186.47 2.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632187 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652272 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21972 20.21%

Visa, Otomatik Ödemeler için StarkNet’i Önerdi

Visa Token Hizmetleri 2

Visa son dönemde yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Visa, Ethereum‘un üzerine inşa edilmiş bir layer 2 blokzinciri olan StarkNet’in, kişisel cüzdan kullanan kişilerin faturalarını daha kolay ödemelerine izin vererek kripto ile gerçek dünya arasındaki boşluğu doldurmaya yardımcı olabileceğini söyledi.  

Visa, Ödemeler için StarkNet’i Kullanmayı Öneriyor

Visa, Ethereum’un üzerine inşa edilmiş bir layer 2 blokzinciri olan StarkNet’in, kişisel cüzdan kullanan kişilerin faturalarını daha kolay ödemelerine izin vereceğini dile getirdi. Aynı zamanda kripto ile gerçek dünya arasındaki boşluğu doldurmaya yardımcı olabileceğini da belirtti.

visa otomatik odemeler icin starkneti onerdirr

Visa’nın bir kripto düşünce liderliği önerisine göre; otomatik yinelenen ödemeler geleneksel mobil bankacılık uygulamalarında yaygın olsa da, blokzincirinde daha zor bir görev. Bunun yanında ekip, otomatik ve programlanabilir ödemeleri etkinleştirmek için akıllı sözleşmelerin nasıl uygulanabileceğini keşfetmek için hesap soyutlama adlı yeni bir konsept kullandı.

Visa, konsept kanıtını StarkNet ölçeklendirme platformunu kullanarak kripto cüzdanı Argent ile hayata geçirdi çünkü akıllı sözleşmelerin bir kullanıcı için işlem gerçekleştirmesine izin veren hesap soyutlaması henüz Ethereum’da yayında değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala