bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Uniswap, Kripto Cüzdan Uygulaması Başlatmayı Planlıyor

Cloudflare Sorunu Nedeniyle Uniswapa Erisilemiyor

Kripto para sektöründe birçok girişim bu alandaki çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Yaptıkları çalışmalar ile adından sık sık söz ettiren Uniswap bu kez Apple’ın teklifin önünde durduğunu söyledi. Uniswap Labs sözcüsü konu hakkında bir demeç verdi. Sözcü, Apple’ın lansmanlarına henüz sıcak bakmadığını söyledi.

Uniswap, Kripto Cüzdanı Uygulaması Başlatmak İstiyor

Uniswap Labs’a göre cüzdan, kullanıcıların fiyat çizelgelerini kontrol etmelerine ve Ethereum, Polygon, Arbitrum ve Optimism dahil olmak üzere çeşitli ağlarda herhangi bir belirteç aramasına izin verecek. 

bright pink unicorn hanging on the wall JLRRSNC scaled 1

Maksimum güvenliği sağlamak için Uniswap Labs, cüzdanın denetimi için Trail of Bits ile birlikte çalıştı. Ek olarak, hem içe aktarılan hem de yeni oluşturulan cüzdanların temel ifadeleri ve özel anahtarları, Apple’ın cihaz yedeklemelerinden hariç tutulan Secure Enclave kullanılarak şifrelenecek.

Uniswap Labs sözcüsü konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamada bulundu:

Apple henüz lansmanımıza yeşil ışık yakmayacak ve nedenini bilmiyoruz. Endişelerini yanıtladık, her soruyu yanıtladık ve teknik özelliklerine yüzde 100 uyumlu olduğumuzu yineledik.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala