bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

Ukrayna Yardım Amaçlı Yeni Bir NFT Projesini Duyurdu

ukrayna yardim amacli yeni bir nft projesini duyurdu

Ukrayna Başbakan yardımcısı ve Ukrayna Dijital Ekonomi Bakanı Mykhailo Fedorov, gelirleri Ukrayna’nın savunması ve yeniden inşa edilmesinde kullanılacak olan yeni NFT koleksiyonunu duyurdu. Ukrayna’nın yeni NFT koleksiyonu pek çok ünlü isim tarafından hazırlandı.

Ukrayna’dan Yeni NFT Koleksiyonu

Ukrayna’nın yeni NFT koleksiyonu, Rusya – Ukrayna savaşının bir unsuru olarak çıkıyor. Eserler Ukrayna’nın Rusya işgalini gösteren 70 dijital sanat eserini içeriyor. Avatars for Ukraine NFT koleksiyonu, Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı tarafından onaylandı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Avatars for Ukraine NFT koleksiyonunun 19 Mayıs tarihinde satışa sunulacağı açıklandı.

ukrayna yardim amacli yeni bir nft projesini duyurdu 2

Avatars for Ukraine NFT koleksiyonu, Ukrayna’nın Rusya işgaline karşı savunmasını güçlendirme ve ülkenin yeniden inşa edilmesi için başlatılan ilk blockchain projesi değil. Ukrayna daha önceden de pek çok ülkeye destek amaçlı NFT koleksiyonu ve kripto bağış kampanyaları başlatmıştı. Avatars for Ukraine NFT koleksiyonundan bir NFT satın alan kullanıcılar hem Ukrayna’ya yardım yapmış olacak hem de ülkenin diğer NFT projeleri için destek olacak. Son olarak Ukrayna kullanıcıların NFT bağışı yapabilecekleri ve NFT satın alabilecekleri bir internet sitesini hayata geçirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala