bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,438.80 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,272.31 2.82%
bnb
BNB (BNB) $ 611.02 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 159.09 3.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.543304 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.497822 2.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161891 2.67%

TrueUSD (TUSD) Nedir?


TrustToken, dünya çapında kolayca satın alabileceğiniz ve satabileceğiniz varlığa dayalı tokenler oluşturmak için bir platformdur. Örneğin, altından altına tokenler veya dolara dayalı dolar tokenleri gibi varlıklar platform kullanılarak oldukça kolay şekilde oluşturulabilir.

TrustToken platformu birçok yan platformun bir araya geldiği bir ortak platform olarak işlev görür. Bu platformda çeşitli finansal çözümler ve blockchain çözümleri yer alır.

TrueUSD Nedir?

TrueUSD, tamamen teminatlandırılmış, yasal olarak korunan ve üçüncü taraf tasdikleriyle şeffaf bir şekilde doğrulanan, USD destekli bir ERC-20 tabanlı bir stabil kripto paradır. TrueUSD, karşı taraf riskini azaltmak ve token sahiplerine zimmete para geçirmeye karşı yasal koruma sağlamak için birden fazla emanet hesabı kullanır. TrueUSD, TrustToken platformunda oluşturulan ilk varlık tokenidir.

TUSD’nin yanı sıra birçok itibari para biriminin de yerini tutan farklı tokenler basıldı ve birçok kullanıcıya bu sayede ulaşıldı.

TrueUSD Ekibi

Takım Stanford, UC Berkeley, Palantir ve Google’dan çıkıyor; Destekçileri Founders Fund Angel, Stanford-StartX ve Blocktower Capital’dir. TrueUSD ekibi, WilmerHale ve White & Case ile işbirliği içinde teminatlandırılmış kripto para birimleri için yasal bir çerçeve geliştirdi ve bir güven, uyumluluk ve bankacılık ortakları ağına sahip.

tusdss

TrueUSD’yi Kimler Kullanabilir?

Sistemin alfa sürümü kripto borsalarının, kripto tüccarlarının ve finans şirketlerinin acil ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlandı. Sonradan bu sürümün üzerine inşa edilerek daha geniş kitlelere ulaşılması hedeflendi.

Kripto Tüccarları ve Borsaları: Kripto para tacirleri, oynaklığa karşı korunmak ve BTC/ETH’ye hemen maruz kalmadan kripto piyasalarına girmek için güvenilir bir stabilcoin isterler.

Genel Ticaret: Günlük insanlar ve işletmeler, Bitcoin’in oynaklığı olmadan dijital para birimlerinin (ACH’den daha hızlı işlem hızı, küresel erişim) avantajlarından yararlanabilir. Artık bir maaş ödeyebilir, kredi alabilir veya bir kripto para birimiyle kahve satın alabilir ve yeni bir kripto para birimi finansal uygulamaları ekonomisi sağlayabilirsiniz.
Gelişmekte olan ekonomiler: Bazı gelişmekte olan pazarlar, ticaret için kripto para birimlerine giderek daha fazla bağımlı hale geliyor.

Finansal kurumlar: Kripto alanına girmek isteyen ancak kripto para birimlerine karşı makul çekinceleri olan finansal şirketler. 100 milyon dolarlık yeni bir algoritmik stablecoin’e, 100 milyon dolarlık “yasal olarak uygulanabilir ABD doları sahiplik sertifikalarına” ulaşabilirler.

TrueUSD’nin alfa sürümünde, ödemeler minimum 1.000 ABD Doları ile sınırlandırılacaktır. Borsalarda listelendikten sonra herkes TrueUSD kullanabilir.

TrueUSD (TUSD) Ne Zaman Çıktı?

TrueUSD 2018’in başlarında piyasaya sürüldü. Basit, şeffaf ve güvenilir stablecoin olacak şekilde tasarlandı. Bu nedenle gizli bir banka hesabı veya herhangi bir özel algoritma kullanmaz.

TrueUSD’nin ABD doları varlıkları, farklı tröst şirketlerine ait çeşitli banka hesaplarında dağıtılır. İlgili taraflar, teminatlı varlıkları günlük olarak yayınlamak ve aylık denetimler yapmak için bir anlaşma imzaladılar. Token, karşı taraf riskini azaltmak ve sahiplerine hırsızlığa karşı yasal koruma sağlamak için birden fazla emanet hesabı kullanır.

TrueUSD Güvenli Mi?

TrueUSD tokenlerini destekleyen fonları güvenli bir şekilde tutmak için lisanslı güven şirketleri ve bankalarla ortaklık yapıyoruz. Daha fazla güvenlik için, tröst şirketleri tüm fonları doğrudan idare eder ve TrueUSD ekibi emanet edilen fonlara erişime sahip değildir veya transferine dahil değildir.

aa

KYC/AML sürecini tamamladığınızda ve üçüncü taraf emanet hesaplarına para aktardığınızda, ethereum adresinize eşdeğer miktarda TUSD yeni basılmış olur. Her TUSD, TUSD sahibinin yararına emanette tutulan bir ABD Doları için geri alınabilir bir sertifikayı temsil eder. Token sahiplerinin yasal ayrıcalıkları TrueUSD Kullanım Koşullarında açıklanmıştır.

KYC/AML Gerekli Mi?

Evet. TUSD satın almak veya TUSD’yi web uygulamamız aracılığıyla kullanmak için mevcut BSA/AML düzenlemesi, adınızı, Vergi Numaranızı, adresinizi, doğum tarihinizi, devlet kimlik kartınızı ve Adres Doğrulamanızı (ülkeniz ABD’de değilse) sağlamanızı gerektirir.

TrueUSD ve USD arasındaki fiyat sapmaları arbitrajcılar için bir fırsat sunuyor. Tüccarlar TrueUSD.com’da her zaman TrueUSD’yi eşdeğer USD ile takas edebildiğinden, borsalarda yanlış fiyatlı TrueUSD satın almak veya satmak ve TrueUSD.com’da dönüştürmek için bir teşvik olacaktır. TrueUSD şu anda Binance, Bittrex, Upbit ve 20’den fazla borsada listeleniyor.

TrueUSD (TUSD) Nasıl Çalışır?

Her TrustToken tokenize varlığının düzgün çalışmasının anahtarı, üçüncü taraf emanet hesaplarıdır. KYC ve AML gereksinimlerini geçen herkes, uygulamalarını kullanarak TrueUSD satın alabilir/kullanabilir.

TrustToken, kendilerini token vermekten alıkoymak için kamu tarafından denetlenen akıllı sözleşmeler kullanır. Para asla TrustToken ekibinin vüzdanına girmez. Bir emanet hesabı USD aldığında yeni TUSD otomatik olarak basılır. Bir kullanıcı USD kullandığında, eşdeğer miktarda TUSD hemen yakılır. Bu şekilde TrustToken, emanet hesaplarındaki para ile dolaşımdaki TUSD arasındaki 1:1 USD / TUSD oranını sağlar.

Bir kullanıcı KYC/AML’yi geçtiğinde, doğrudan TrueUSD’nin güven ortaklarından birine (Ethereum cüzdan adresiyle birlikte) USD gönderebilir. Fonlar emanet şirketi tarafından doğrulandıktan sonra API, TrueUSD’nin akıllı sözleşmesiyle etkileşime girer ve bu da sırayla 1:1 oranında tokenler verir ve bunları sağlanan cüzdana gönderir.

Tokenler cüzdanınıza ulaştığında, ihtiyacınız olan her şey için kullanılabilirler. TrueUSD tokenleri, fiat ve düşük ücretlerin istikrarı ve güveni, hızlı transfer süreleri ve kripto para birimlerinin küresel erişimi gibi her iki dünyanın en iyi özelliklerini birleştirir.

TUSD’yi tekrar ABD Dolarına dönüştürmek isterseniz, bunun tersi bir prosedür gerçekleşir. Kullanıcı, güven şirketini bilgilendiren ve kullanıcının hesabına fiat transferini tetikleyen akıllı sözleşme adresine geri TUSD tokenleri gönderir.

Böyle bir sistem, birden fazla API kullanır ve tokenlerin kontrolünü önceki alternatiflere göre zahmetsiz ve üstün kılar.

Ethereum cüzdanları arasında TrueUSD göndermenin maliyeti %0,1’dir.

Screenshot 1

TrueUSD (TUSD) Fiyatı Nedir?

TrueUSD (TUSD) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TrueUSD Coin $ 1.00 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Ağustos ayı itibariyle TrueUSD Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 1.36 dolarla kaydetti. Bununla birlikte TrueUSD yılın en düşük seviyesini ise 0.9179 dolarla belirledi.

TrueUSD (TUSD) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TrueUSD Coin 32,59 TL TL’den işlem görüyor. TrueUSD Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -0.12% değişim gösterdi. TrueUSD Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 36,669,751 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 510,709,858 dolar seviyesinde

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala