bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,921.13 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.14 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 602.38 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 2.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527758 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466566 1.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149766 2.26%

Tom Brady, Vitalik Buterin İle Tanışmak İstiyor

tom brady vitalik buterin ile tanismak istiyor1

Amerikan futbolunun efsanelerinden Tom Brady, Vitalik Buterin ile tanışma isteğini Twitter paylaşımı ile dile getirdi. Buterin’in büyük bir hayranı olduğunu belirten Brady, Ethereum‘un kurucusunun Twitter trolleri ile girdiği tepkisel paylaşımına olan desteğini belirtti.

Aniden emekli olarak dünyayı şoke eden süperstar futbolcu, Buterin’e teşekkür etti. Brady, NFT başlangıcı olan Autograph‘ı yaratmanın imkansız olacağını söyleyerek Ethereum kurucusunun kripto sektörüne yaptığı katkılara dikkat çekti.

Brady, övgü dolu sözlerini, Buterin’in yaptığı bir paylaşımı alıntılayarak yaparken TIME dergisinin kapağı da tazeliğini korudu. Tarihsel kişilikler için bir kilometre taşı olan “TIME dergisine kapak olma” Buterin için de söz konusu olmuştu.

Tom Brady, Vitalik Buterin Paylaşımıyla Beğeni Topladı

Buterin, kendisine yönelen TIME kapağı ile ilgili eleştiri bombardımanında yarı şakayla, Brady’nin kim olduğu hakkında hiçbir fikri olmadığını belirtti. Görünüşe göre futbolcuyu “Görevimiz Tehlike” oyuncusu Tom Cruise ile karıştıran Buterin’e Brady’nin yanıtı anında viral oldu.

Paylaşım 60.000’i aşkın beğeni aldı. Buterin, futbolcuya “nazik desteği” için teşekkür etti.

Twitter‘daki paylaşımların bazıları kriptonun Tom Brady gibi varlıklı insanların daha da zenginleşmesi için bir araç olduğu gerçeğine itiraz etti. Buterin’in TIME ile yaptığı son röportajda vurguladığı şeyi hatırlattı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala