bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,347.24 0.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,138.81 0.01%
bnb
BNB (BNB) $ 608.83 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 144.08 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529353 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470636 0.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150511 0.21%

Three Arrows Capital, New York’ta İflas Başvurusunda Bulundu

three arrows capital new yorkta iflas basvurusunda bulundudf

Kripto hedge fonu olan Three Arrows Capital, haftalarca işlevsel olarak iflas ettiği yönündeki spekülasyonların ardından New York’un Güney Bölgesi’nde iflas başvurusunda bulundu.

Three Arrows Capital, İflas Başvurusu Yaptı

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen 3AC olarak da bilinen kripto yatırım şirketi Three Arrows Capital, Bölüm 15’te iflas başvurusunda bulundu. Bunun yanında Blockchain analitik platformu Nansen’e göre, haber beklenmedik olmasa da Mart ayına kadar 10 milyar dolarlık varlık yöneten on yıllık önde gelen şirket iflas ediyor.

three arrows capital lunanin cokusunden kaynaklanan agir kayiplari dogruladi 1655476454

Detaylandırmak gerekirse Bölüm 15 başvuruları genellikle yabancı işlemlere bağlıdır. Dosyalama, Voyager Digital’in, Three Arrows’a toplam 646 milyon dolarlık ödenmemiş kredileri gerekçe göstererek alım satım ve para çekme işlemlerini askıya almasından saatler sonra ortaya çıktı. Voyager, Pazartesi günü Three Arrows’a bir temerrüt bildirimi yayınlamıştı.

Hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Britanya Virjin Adaları merkezli bir mahkeme, zor durumdaki riskten korunma fonu Three Arrows Capital’in tasfiyesine karar vermişti. Ayrıca ABD merkezli Teneo Restructuring firması tasfiyeleri denetlemek için görevlendirildi.

Son olarak Three Arrows’un çöküşüyle ​​birlikte gözler, kendi iflas başvurusuna hazırlandığı söylenen benzer şekilde sıkıntılı Celsius’a dönüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala