bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

ThorChain, Dogecoin Desteğini Duyurdu

thorchain dogecoin destegini duyurdu

Kripto para dünyası yeni entegrasyonlar ile genişlemeye devam ediyor. Son olarak ThorChain, ünlü meme token Dogecoin’i (DOGE) desteklediğini ve tam entegrasyonunu açıkladı. Bu entegrasyon ile birlikte artık DOGE sahipleri, DOGE’larından getiri elde edebilecek ve Bitcoin (BTC) gibi diğer yerel paralarla takas edebilecekler.

Dogecoin, ThorChain ile Merkeziyetsiz Finans’a Geliyor

Dikkat çeken kripto para projeleri arasında yer alan ThorChain, kullanıcıların varlıklarını kolaylıkla takas edebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilmiş merkeziyetsiz finans (DeFi) projesi olarak tanımlanabilir. Diğer bir anlatımla ise likidite havuzu diyebileceğimiz ThorChain, takas seçenekleri arasında DOGE’u da ekleyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

thorchain dogecoin destegini duyurdu2

Dogecoin (DOGE) artık THORChain likidite protokolü aracılığıyla doğrudan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), çeşitli stablecoin’ler ve diğer birkaç ERC-20 varlığı ile takas edilebilecek.

Ek olarak artık THORChain DOGE havuzu da açık olduğundan, Dogecoin sahipleri likidite sağlayıcıları olabilir ve kullanıcıların kalıcı kayıplardan muzdarip olma risklerini en aza indirmeye yardımcı olan bir protokol üzerinde net getiri sağlayabilirler.

ThorChain Teknik Yöneticisi Chad Barraford, konuyla alakalı olarak şunları kaydetti:

“Yıllarca DOGE durdu, DeFi diğer ekosistemlerde patladı. Bugün bu durum, DOGE‘nin KYC’li olmadan girip çıkabilmesiyle yeni bir öz egemenlik düzeyine ulaşmasıyla değişiyor. Bu, hem bir değer saklama aracı hem de bir değişim aracı olarak varlığın temellerini önemli ölçüde değiştiriyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala