bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,324.89 2.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.72 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 562.13 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 138.96 4.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519396 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459485 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.1331 3.13%

Sui Foundation, MovEx ile ilişkisini sonlandırdı

sui foundation movex ile iliskisini sonlandirdi

Merkeziyetsiz kripto para borsası MovEx ile olan ilişkisini sonlandıran Sui Foundation, sözleşme ihlali iddiasında bulunuyor. Sui Foundation, MovEx’in kilitli SUI tokenlerini haksız yere taşıdığını belirtiyor.

MovEx, SUI Token İhlali İddiaları ile Karşı Karşıya

Sui Foundation, kontratının ihlal edilmesi sonucunda merkeziyetsiz borsa MovEx ile olan bağını kopardığını duyurdu.

Sui Foundation, MovEx‘e ağın bölgesel sipariş kitabı DeepBook’un geliştirilmesi karşılığında 2.5 milyon SUI tokeni kilitli olarak sağladığını belirtti. Ancak, MovEx’in kontratı bozarak token parçalarını taşıyan üç işlem yaptığını saptadı. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Söz konusu olaylar sonucunda Sui Foundation, MovEx takımıyla olan ilişkisini sonlandırmıştır. MovEx’e ekstra SUI tokenleri sağlanmayacak ve MovEx, DeepBook’un ana katkı sağlayanlarından biri olma pozisyonunu yitirecektir.

Sui Foundation bu açıklamayı bir blog postunda belirtti. MovEx’in tokenleri, programa uygun bir şekilde serbest bırakılacakları bir saklama cüzdanına taşındı. Sui Foundation, bu tür kilitli tokenlerin tümünün güvence altında tutulduğunu ifade etti. Son olarak Sui Foundation, kilitli tokenlerin serbest bırakıldığı ve açık pazarda satıldığı iddialarının ardından bu açıklamayı yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala