bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,217.74 0.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,028.74 0.86%
bnb
BNB (BNB) $ 576.81 0.87%
solana
Solana (SOL) $ 168.42 3.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519979 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.480259 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15314 1.48%

Sui Foundation, DeFi araçları için yeni bir hizmet başlattı

sui foundation defi araclari icin yeni bir hizmet baslatti

Sui Blockchain ağının geliştiricisi konumunda olan Sui Foundation, kullanıcılarına faydalı hizmetler sunmaya devam ediyor. Bu noktada Sui Foundation, DeFi araçlarının oluşturulması için sipariş defteri başlattı.

Sui Foundation, DeepBook’u Duyurdu

Sui Foundation, “dijital varlıkların ticareti için tek durak noktası” olarak lanse ettiği “merkeziyetsiz birleşik merkez” olarak tanımlanan bir sipariş defteri uygulaması olan DeepBook’un duyurusunu yaptı.

Bu yeni uygulamanın, geliştiricilere token alışverişlerini sıkıntısız bir şekilde gerçekleştiren uygulamalar oluşturma konusunda yardımcı olacağı düşünülüyor. Bununla birlikte DeepBook, Sui Foundation tarafından sunuluyor.

Sui Foundation Genel Müdürü Greg Siourounis, DeepBook’un blok zinciri tabanlı her türlü DeFi (Merkeziyetsiz Finans) aracı oluşturma işlemlerinde temel bir dayanak sağladığına inanıyor. Vakfın açıklamasında, Mysten Labs ve MovEX’in DeepBook’un teknik yönlerinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynadığı belirtildi.

Siourounis, Sui’nin paralel işlem yapma kapasitesinin, bir zincir üzerindeki halka açık bir emir defteri ile birleşerek, topluluğa benzersiz bir şeffaflık, ölçeklenebilirlik ve ağdaki tüm DeFi projeleri tarafından kullanılabilecek bir ticaret platformu oluşturma fırsatı sağladığını vurguladı.

Son olarak bu adım, kripto yatırımcılarının merkezi borsalar olan Binance ve Coinbase’e olan bağımlılığını azaltabilir. DeepBook, Sui’nin merkezi olmayan ağına geleneksel merkezi borsaların sağladığı çoğu avantajı taşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala