bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 1.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,070.93 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 557.61 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 145.89 4.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501526 0.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468969 3.33%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151686 1.07%

Stormgain Nedir?

Stormgain nedir

Stormgain, kullanıcılarından komisyon almayan her şey dahil bir kripto para platformu olarak ifade edilebilir. Stormgain ekibine göre bu platform halihazırda bulunabilecek en kapsamlı kripto para yatırım platformları arasında yer alıyor. Platform tarafından sunulan hizmetler arasında borsa, cüzdan, alım satım sinyali, kripto para alım satımıyla ilgili diğer hizmetler yer alıyor. Token haline getirilmiş varlıklardan kripto paralarla ilgili son haberlere varıncaya kadar her şey Stormgain platformuna dahil edilmiş. Ayrıca platformun web sayfasında piyasaya yeni dahil olacak kullanıcılar için hazırlanmış detaylı rehberler de yer alıyor. Blockchain ile ilgili oluşturulan uluslararası kuruluşlarda da kayıtlı olduğunu gördüğümüz Stormgain tüm şeffaflığıyla kullanıcılarına hizmet veriyor. Stormgain nedir? Gelin yakından bakalım.

Stormgain herkesin kolaylıkla kullanabileceği bir kripto para alım satım platformudur. Ekibin belirttiğine göre bu platform kripto paraların fiyat hareketlerinden kar elde etmek isteyenler için biçilmiş bir kaftan. Elbette uzun vadeli yatırım yaparak Stormgain platformu üzerinde kar elde etmek de mümkün. Bunun için cüzdan hizmetlerinin sunulduğunu görüyoruz. Stormgain platformunun uygulamalarının her türlü cihazda çalıştığı ifade ediliyor. Uygulamalardan faydalanarak en popüler kripto para birimlerini alıp satabilmek mümkün. Üstelik dileyen kullanıcıların faydalanması için platformda kaldıraç seçeneği de bulunuyor. Stormgain borsa platformu kullanıcılarının 300 kata kadar kaldıraç ile işlem yapabilmesine imkan sunuyor. Bu tür riskli yöntemleri tercih etmeden yalnızca bir kripto parayı satın alıp hodl ederek yatırım yapma seçeneği de bulunuyor.

Stormgain

Kripto para piyasasında yer alan kullanıcılar yatırımlarını nasıl yönetecekleri konusundaki kararları kendileri almalılar. Çevreden gelen ve genellikle profesyonel olmayan yatırım tavsiyelerinin sonu hüsranla sonuçlanabiliyor. Bu yüzden her kullanıcının kimsenin lafına itibar etmeden yatırımlarını kendi araştırmalarıyla yönetmesi en sağlıklı sonuçları verecektir. Bu alanda yatırım yaparken piyasada daima var olan risklerin farkına varmak gerekiyor. Henüz tam anlamıyla devletler tarafından düzenlenemeyen bu piyasa kullanıcılarına her türlü sürprizi yapabilecek bir potansiyele sahip. Stormgain platformu da bu risklerin ve gerçeklerin farkında kullanıcılara sahip olduğunda ekosisteme daha faydalı bir hizmet haline gelecektir. Aksi halde bu platformda kötü yönetilen yatırımlar gerçekleştiren kullanıcılar hem kendilerine hem de ekosisteme zarar verebilir.

Stormgain Ürünleri

Stormgain nedir konusuna kapsamlı bir şekilde ele aldıktan sonra şimdi de Stormgain projesi kapsamında kripto para kullanıcılarına sunulan hizmetlerden bahsedelim. Bu hizmetlerin başında borsa platformu geliyor. Bu platform sayesinde dileyen her kullanıcı kolaylıkla kripto para alım satımı yapabiliyor. Üstelik kullanıcıların bu borsa hizmeti aracılığıyla belirli ayrıcalık ve avantajlardan faydalanması da mümkün hale getirilmiş. Buna göre kullanıcılar borsa üzerinde gerçekleştirdikleri her işlemden belirli bir oranda birikim elde ediyor. Stormgain’in web sayfasında yer alan bilgilere göre yapılan her alım satım işlemiyle para biriktirme imkanı sağlanıyor. Borsa platformuna ilişkin bilgi vermeye devam edersek kolay kayıt prosedüründen bahsetmemiz gerekiyor. Karmaşık süreçlerle yeni kullanıcıları daha sürecin başında yoran platformlara karşın Stormgain oldukça kolay bir kayıt olma deneyimini kripto severlere sunuyor. Stormgain’in borsa platformu yalnızca alım satım yapılan bir sistem olmaktan öteye gidiyor. Derinlemesine fiyat analizlerinin yer aldığı ve kullanıcıların faydalanabileceği belirli verilere yer verilen bir ekosistem stormgain borsasını tanımlamak için kullanılabilir.

Stormmgain

Stormgain Ücretleri ve Limitleri

Stormgain platformunun diğer borsalar arasında öne çıkmasını sağlayan özelliklerden birisi de hiç şüphesiz komisyonsuz işlemler sağlaması. Elbette borsa platformunun gelir elde etmeden ayakta durması mümkün değil. Stormgain ekibi ihtiyaç duyduğu geliri kullanıcılarından alabilmek adına ise sıra dışı bir sistem geliştirmiş. Buna göre kullanıcıların borsada yaptıkları işlemlerden komisyon alınmıyor. Ancak sürecin sonunda ayı kar ile kapatan kullanıcılardan yüzde on oranında bir pay tahsil ediliyor. Bu durumun ilk etapta ifade ettiğimiz “komisyonsuz” fikrine aykırı bir hareket olduğu söylenebilir. Yani esasında Stormgain platformu kullanıcılarından komisyon almıyor değil. Ancak yalnızca kar eden kullanıcılardan ücret alınıyor. Olası bir zarar durumunda kullanıcılar bir de işlem ücreti ödememiş oluyor. Konuya ilişkin detaylı verilere platformun web sayfasın üzerinden erişebilmek mümkün. Komisyonsuz alım satım işlemlerinin yalnızca belirli prosedürleri geçtikten sonra gerçekleştiğini de belirtmemiz gerekiyor.

Gerçekten Komisyonsuz Mu?

Yukarıda bahsettiğimiz komisyonsuz işlemlerin dışında Stormgain diğer kripto para alım satım işlemlerinden ücret tahsil ediyor. Bu ücretler işlem çiftlerine göre çeşitlilik gösteriyor. Konuyla ilgili verileri platformun web sayfasından edinebilirsiniz. Minimum işlem limitlerinin düşük düzeyde olduğu çıkarımı yapılabilir. Alınan en yüksek komisyon ise %0,25 oranında uygulanıyor. Kredi kartı ya da banka kartı ile yapılan para yatırma çekme işlemlerinden de ücret tahsil ediliyor. Bu ücretler kullanılan itibari para birimine ve uygulanan miktara göre değişiyor. Genel olarak bu oranın %5 dolaylarında uygulandığını söyleyebiliriz. Yukarıda belirtilenler göz önünde bulundurulduğunda Stormgain’in hiç de komisyonsuz bir platform olmadığı söylenebilir. Komisyonsuz işlemler yalnızca belirli şartlar altında uygulanıyor. Elbette kar etmeniz durumunda bu komisyonsuzluk durumu yine gerçekleşmiyor. Kısaca belirtmek gerekirse Stormgain komisyonsuz ücretler diyerek yalnızca reklam yapmaya gayret ediyor.

Stormgain apps

Stormgain Bonusları

Stormgain platformu kullanıcılarına birtakım bonus fırsatları sunuyor. Örneğin borsanın sadakat programına dahil olarak her para yatırma işleminizden %20 oranında bonus elde edebilirisiniz. Platformun web sayfasında yer alan verilere göre verilen bonuslar bununla da sınırlı değil. Ekibin belirttiğine göre Stormgain cüzdanlarınızda tuttuğunuz kripto paralar için de yüksek faiz oranları sunuluyor. Web sayfasında ifade edilene göre bu olanaklardan faydalanmak için sadakat programını takip etmek gerekiyor. Konuyla ilgili detaylar yine web sayfası üzerinden bulunabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala