bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,914.12 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,057.33 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 559.63 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 143.35 1.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514079 3.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495411 7.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154202 0.81%

Stablecoin Şirketi Circle Halka Açılmaktan Vazgeçti

Stablecoin Sirketi Circle Halka Acilmaktan Vazgecti

Stablecoin‘ler, ülkelerin düzenlemelerinin hızlanması ve yaşanan krizler ile birlikte pek iyi günlerden geçmiyor. Terra krizinin yaraları yeni yeni sarılırken yeni adımlar atmaya devam şirketler gelişimini sürüdürüyor. Ancak USDC‘nin arkasındaki şirket Circle, ilginç bir şekilde halka açılma planlarından vazgeçti.

Stablecoin Şirketi Circle Halka Açılmaktan Vazgeçti

Stablecoin Şirketi Circle Halka Açılma Planlarını Askıya Aldı

Stablecoin USDC‘nin arkasındaki şirket Circle, özel amaçlı satın alma şirketi (SPAC) Concord Acquisition Corp ile olan sözleşmesini feshederek halka açılma planından geri adım attı. Şirket pazartesi günü yaptığı açıklamada, anlaşmayı iptal etme kararının her iki şirketin yönetim kurulu tarafından onaylandığını söyledi.

Konu hakkında konuşan Circle’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Jeremy Allaire şu ifadelere yer verdi:

“Concord güçlü bir ortak oldu ve bu süreç boyunca katma değer sağladı ve Bob Diamond ile daha geniş Concord ekibinin tavsiye ve desteğinden yararlanmaya devam edeceğiz. Önerilen işlemin zaman aşımına uğraması bizi hayal kırıklığına uğrattı, ancak halka açık bir şirket haline geldi. Ortaklık Circle’ın güven ve şeffaflığı geliştirmeye yönelik temel stratejisinin bir parçası olmaya devam ediyor ve bu hiç bu kadar önemli olmamıştı”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala