bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,175.19 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.87 3.31%
bnb
BNB (BNB) $ 603.42 0.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 7.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523868 4.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471582 6.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149696 7.56%

S&P Global Cephesinden Yeni DeFi Hamlesi

sp global cephesinden yeni defi hamlesi

Önde gelen derecelendirme kurumu S&P Global, Blockchain alanında varlık göstermek için yeni hamleler yapmaya devam ediyor. S&P Global cephesinden şimdi de yeni bir DeFi hamlesi geldi.

S&P Global, DeFi Direktörü Arıyor

Kısa bir süre önce Türkiye’nin kredi notunu güncelleyen S&P Global, DeFi alanında da varlık göstermek adına yeni hamleler yapıyor. Şirket, stratejisini merkezi olmayan pazarlar etrafında sağlamlaştırmaya çalışırken, DeFi için bir yönetici arıyor.

sp global cephesinden yeni defi hamlesi 2

Şirket tarafından açılan bir iş ilanına göre başarılı aday, S&P’nin baş DeFi sorumlusu Chuck Mounts ile birlikte çalışmalar gerçekleştirecek. Bunun yanında yeni yönetici, şirketin stratejilerini de oluşturmaya ve uygulamaya yardımcı olacak. S&P iş ilanında, “Hem şirketimiz hem de müşterilerimiz için temsil edilen şeyleri derinlemesine anlayan bir kripto piyasası katılımcısı.” olarak açıklıyor.

S&P Global’in DeFi için yeni işe alımı, 2021’deki yüksek seviyelerden düşen kripto para birimlerine ve sektörü paramparça eden sayısız iflasa rağmen ana akım ilginin nasıl artmaya devam ettiğinin bir göstergesi. Bununla birlikte S&P Global’in iş ve ürün hatlarını anlamının yanında, potansiyel adayların “kripto finansı ve DeFi konusunda sağlam bir temele” sahip olmasının şartı da bulunuyor. Son olarak söz konusu iş için maaş aralığı, konuma, deneyime ve niteliklere bağlı olarak 107.100 ila 212.975 ABD doları arasında değişiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala