bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,879.12 4.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.98 4.61%
bnb
BNB (BNB) $ 556.89 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.79 8.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506073 6.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477857 9.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155626 8.47%

SOUL Coin Nedir?

Soul Coin Nedir

SOUL coin, CryptoSoul adlı bir blockchain platformunda kullanılan bir kripto paradır. CryptoSoul platformu ise Ethereum (ETH) ağını kullanan bir kripto oyun ekosistemi olarak ifade edilebilir. Platformda popüler kripto para oyunlarının yer alması ve kullanıcıları kendisine bu yolla çekmesi hedefleniyor. Merge Cats, Crypto Dragons ya da Royal Crypto bu oyunlar arasında yer alıyor. Kripto para piyasası son zamanlarda metaverse ve NFT gibi yeniliklere şahit oldu. Piyasaya yeni proje katan girişimciler, kullanıcıların talepleri doğrultusunda bu alanda yenilikler çıkarmaya başladı. Sonuç olarak elimizde çok sayıda metaverse projesinin bulunduğunu söylemek mümkün. Oyunculuk sektörünün de gelişme kaydetmesiyle yeni kullanıcılar kazanan kripto para ekosistemi gelişmeye devam ediyor. Oyun dünyasındaki tutkulu kullanıcılar kripto oyunlarla tanıştı. Metaverse tarafından sunulanlar da yeni platformlara eklenince ortaya dinamik ve aktif ekosistemler çıkıyor. Yukarıda bahsettiğimiz ve SOUL coin ekosistemi tarafından desteklenen oyunları Google Play platformunda da rahatça bulabilmek mümkün. Buna göre SOUL coin’lere gerçek kullanım alanları kazandırıldığına şahit oluyoruz.

Okumakta olduğunuz içerik boyunca CryptoSoul platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine neler kazandırdığından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para SOUL coin hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda paylaşacağız. Metaverse alanında hizmet veren platformlar arasında öne çıkmak için geliştiricilerin rakiplerinden farklı hizmetlere olanak vermesi gerekiyor. Platformunda sahip oldukları oyun deneyimlerinin eğlenceli olması gibi etmenler de bu projelere duyulan rağbeti doğrudan etkileyecektir. CryptoSoul ekosisteminde farklı oyunların ve özellikle de popüler olanların yer alması bir tür avantaj olarak görülebilir. Üstelik bu oyunlara Google Play gibi herkesin erişebileceği mecralardan ulaşılması da platformun genel geçer oluşuna işaret ediyor. Bu niteliklere sahip bir platformun kripto para ekosisteminin gelişimine de katkı sağlayabileceğini söyleyebiliriz.

SOUL coin

SOUL Coin Ne Zaman Çıktı?

SOUL coin projesinin ne zaman piyasaya çıktığıyla ilgili verileri çeşitli piyasa izleme platformlarından ulaşabiliyoruz. Buna göre bu projenin kripto parası ilk olarak 2018 yılında borsalarda işlem görmeye başlamış. SOUL coin’ler zamanla kendilerine yeni platformlar bulmuş. Bu da kripto paranın yeni kullanıcılarla buluşturulması anlamına gelmiş. CryptoSoul projesinin ekibiyle ilgili detaylı ve şeffaf verilerin bulunmadığını görüyoruz. Bu durumun platforma dahil olmak isteyen kullanıcıları negatif etkileyebileceği düşünülebilir. Bu tür kripto para projelerine yatırım yapmak isteyen yatırımcılar buna benzer çeşitli kriterleri gözden geçiriyor. Ancak CryptoSoul platformunun bir oyun ekosistemi olduğunu düşünürsek bu kriterin niçin çok önemsenmediğini daha iyi anlayabiliyoruz.

SOUL Coin Fiyatı Nedir?

SOUL coin fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. CryptoSoul ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza atmış. Bu kapsamda bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen birtakım soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer vermiş. Whitepaper dosyası olarak da bilinen bu evraklarda hem geliştiriciler hem de bu alana yeni dahil olan kullanıcıların anlayabileceği bilgiler bulunuyor. Burada hem teknik verilere hem de basit piyasa verilerine rastlıyoruz.

SOUL

Whitepaper dosyasına göre SOUL coin’lerden piyasaya en fazla ne kadar arz edilecek sorusunun cevabını alamıyoruz. Ancak coinmarketcap üzerinde bulunan bilgilere göre bu kripto paranın toplam arzı 322 milyon 94 bin 484 adet. Dolaşımda bulunan SOUL coin miktarı ise 318 milyon civarında.

SOUL Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SOUL coin [mcryptocoin=”SOUL” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. SOUL coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”SOUL” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. SOUL coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”SOUL” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”SOUL” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

SOUL Coin Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SOUL coin [mcryptocoin=”SOUL” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle SOUL coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,0053 dolarla kaydetti. Bununla birlikte SOUL coin yılın en düşük seviyesini ise 0,00028 dolarla belirledi.

SOUL Coin Nasıl Çalışmaktadır?

SOUL coin’in yer aldığı CryptoSoul platformu Ethereum (ETH) ağı üzerinde yer alıyor. Bu ağın sunduğu tüm teknik olanaklardan faydalanan SOUL coin kullanıcıların en iyi şekilde hizmetler verebilmeyi hedefliyor. Platformda bir oyun yerine birden fazla oyun seçeneği yer alıyor. Bu oyunların kullanıcılar tarafından tercih edilen popüler olanlarından seçilmesine gayret edildi. Bu sayede ekosistemin canlı ve dinamik bir yapıya sahip olması arzulanıyor. Projenin kripto parası SOUL coin’lere yönelik borsa faaliyetlerinin 2018 yılına ulaştığını görüyoruz. Ancak ekip proje kapsamında düzenlediği bir özel satış etkinliğini 2020 yılında tamamlamış. Muhtemelen, ekosistemde meydana gelen son gelişmelere ayak uydurmak için gerekli fon bu satış ile sağlanmaya çalışılmış olabilir. Kripto para piyasasından çok sayıda metaverse ve oyun projesinin yer aldığını görüyoruz. Bunca projenin arasında sıyrılarak kullanıcıların tercih edeceği platform haline gelmek için belirli etmenlerin bir araya gelmesi gerekiyor.

SOUL nedir

SOUL Coin Nasıl Satın Alınır?

SOUL coin satın almak için öncelikle bu kripto paranın kendi platformu tercih edilebilir. Bunun dışında SOUL coin’e destek veren kripto para borsaları bulunuyor. Bu borsalar Hotbit ve Mercatox. Kullanıcılar bu iki seçenekten dilediklerini kullanarak SOUL coin sahibi olabilirler. USDT, ETH ve BTC ise SOUL coin almak için kullanılabilecek kripto paralar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala