bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,681.87 0.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,241.24 1.22%
bnb
BNB (BNB) $ 603.95 0.30%
solana
Solana (SOL) $ 156.48 0.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.546149 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.501066 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161916 1.12%

Sony Music, NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

sony music nft odakli ticari marka basvurusunda bulunduas

Kripto para piyasasının olmazsa olmaz alanlarından olan NFT ve metaverse dünyası, küresel markaların müşterilerle bağlantı kurmasının farklı yollarını ortaya çıkarıyor. Bu noktada birçok şirket ticari marka başvurularını hızlandırmış durumda. Sony Music de bu şirketlerden biri.

Sony Music’ten NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusu

Sony Music, NFT destekli medya, müzik ve podcast prodüksiyonunda kullanılmak üzere Columbia Records’un logosu için ticari marka başvurusunda bulundu. 

Şunu belirtelim, bu, Sony Music’in NFT’ler ile ilgili attığı ilk adım değil. Bu yılın başlarında, Solana merkezli müzik NFT pazarı Snowcrash, hem Sony hem de Universal Music Group ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Başvuruyu duyuran ticari marka avukatı Mike Kondoudis’in paylaşımına göre; Sony Music, Ağustos ayının sonunda başvuruda bulundu.

Mike Kondoudis konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Columbia Records logosunu aşağıdaki amaçlarla kullanmayı planladığını iddia ederek ticari marka başvurusunda bulundu: NFT Destekli Medya, Müzik + Podcast Prodüksiyonu, Sanatçı Yönetimi + Müzik dağıtım hizmetleri ve dahası.

Sony ayrıca, aylık altı milyondan fazla kullanıcısı olan Blockchain tabanlı bir müzik akışı platformu olan Audius için 5 milyon dolarlık bir yatırım yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala