bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,424.73 1.39%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,011.48 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 578.35 1.88%
solana
Solana (SOL) $ 148.62 2.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521942 3.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439828 3.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150307 4.15%

Binance’te 2 Saatten Fazla İşlem Yapılamadı

Binance Feed Turkiyede Kullanima Acildi1

Kripto para borsası Binance‘te geçici olarak durdurulan spot işlemlerin yeniden başladı. Borsadan yapılan açıklamada spot alım-satım işlemlerinin TSİ 17.00’de başladığı bildirildi. Para çekme işlemlerinin ise daha sonra aktif hale geleceği ifade edildi. Böylece dünyanın en büyük hacimli borsasında 2 saatten uzun süre alım-satım işlemleri yapılamadı.

Binance CEO’su CZ: Tuhaf Bir Hatayla Karşılaştık

Binance CEO’su Changpeng Zhao, olayın ardından yaptığı ilk açıklamada tuhaf bir hatayla karşılaştıklarını belirterek, işlemlerin 30 ila 120 dakika arasında başlayacağını açıkladı. CZ’ye göre ilk analizler eşleştirme motorun bir stop emrinin işlenmesinde hata ile karşılaşıldığını gösterdi. İşlemlerin durdurulmasının ardından Bitcoin fiyatı ilk işlemlerde sert düşüş kaydetti. BTC, 27 bin 415 dolara kadar geriledi.

Binancete Islemler Durduruldu

CZ, daha sonra yaptığı paylaşımında ise Bitcoin fiyatında yaşanan düşüşü değerlendirdi. En büyük borsanın ticareti durdurması halinde fiyatların fazla hareket etmeyeceğini belirten CZ, Binance geri geldiğinde küçük borsalardaki fiyat hareketlerinin eski haline geleceğini vurguladı. Binance CEO’su, sorun çözülene kadar tüm şirket içi toplantıların iptal edildiğini de açıkladı

Binance TR’den yapılan açıklamada da, “Binance TR’de spot ticareti etkileyen bir durum yaşanmaktadır. Bunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalıştığımızdan tüm spot ticaret şu anda geçici olarak askıya alınmıştır. Yeni güncellemeler buradan paylaşılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala