bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,333.70 2.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,005.40 2.32%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.98%
solana
Solana (SOL) $ 145.76 5.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526052 2.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456801 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148035 5.50%

Snoop Dogg, Bored Ape NFT Temalı Tatlı Restoranı Açacak

snoop dogg bored ape nft temali tatli restorani acacakW

NFT sektörü hızla gelişmeye devam ederken birçok ünlü isim bu alandaki çalışmalarını hızlandırmış durumda. Bored Ape Yacht Club NFT’den ilham alan ilk restoran olan Bored & Hungry adlı bir fast food restoranı Los Angeles’ta açıldı. Söz konusu bu restoranın arkasındaki ekip rapçi ve NFT meraklısı Snoop Dogg.

Snoop Dogg’dan Bored Ape NFT Temalı Tatlı Restoran

Andy Nguyen, Kevin Seo ve Phillip Huynh tarafından ortaklaşa kurulan bir girişim olan Snoop Dogg ve Food Fighters Universe, benzer şekilde Los Angeles’ta yer alacak olan Dr. Bombay’s Sweet Exploration’ı açma planlarını duyurdu.

snoop dogg bored ape nft temali tatli restorani acacakr

Bunun yanında Snoop’un oğlu Cordell Broadus, Twitter’da Champ Medici adını kullanıyor ve restoran girişiminde yer alıyor. Cordell bir yayında konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Food Fighters Universe, gıda ve Web3 arasında köprü kuruyor ve NFT’ler için gerçek hayattaki yardımcı programlarla bir çığır açıyor. Bu, restoran endüstrisinin geleceği ve babam ve ben ekibe katılmaktan ve Dr. Bombay’ı hayata geçirmek için onların uzmanlıklarını kullanmaktan heyecan duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala