bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,798.56 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,981.53 1.49%
bnb
BNB (BNB) $ 541.06 1.48%
solana
Solana (SOL) $ 136.26 0.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484781 2.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.442431 1.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146022 2.35%

Singapur Para Otoritesi’nden Kripto Şirketlerine Uyarı

singapur para otoritesinden kripto sirketlerine uyaria

Son dönemde düzenleyiciler kripto para sektörünü yakından takip ediyor. Özellikle kripto şirketleri hakkında da sık sık açıklamalarda bulunuyor. Bu kez Singapur Para Otoritesi baş fintech yetkilisi Sopnendu Mohanty, kripto şirketlerini yatırım konusunda dikkatli olmaya çağırdı.

Singapur Para Otoritesi’nden Kripto Şirketlerine Uyarı Geldi

Singapur Para Otoritesi baş fintech yetkilisi Sopnendu Mohanty, kripto şirketlerini yatırım konusunda dikkatli olmaya çağırdı.

singapur para otoritesinden kripto sirketlerine uyarias

Mohanty kripto varlık saklama sağlayıcısı Cobo’nun ofis açılış töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Hevesinizi azaltın ve kime satış yaptığınıza dikkat edin. Singapur spekülasyon yapılacak bir yer değil. Bu davranışa çok ama çok sert davranacağız. Tüketici farkındalığı artık bizim için büyük bir zorluk. Piyasaya bu varlık sınıfının perakende yatırımcılar için uygun olmadığını defalarca bildirmemiz gerekiyor.

Singapur, İngiltere gibi ülkeler tarafından yapılan benzer açıklamalardan çok önce, kendisini küresel dijital varlık şirketleri için bir merkez olarak kurmaya çalıştı. Ancak Singapur yetkilileri, perakende yatırımcıları kriptonun vahşi dalgalanmalarından ve yoğun spekülasyon krizlerinden koruyacak şekilde dijital varlıkları finansal sistemine dahil etmenin bir yolunu bulmak için mücadele etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala