bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

Shibarium, ‘Yakında’ Beta Sürecine Girecek

shibarium yakinda beta surecine girecek

Shiba Inu geliştiricileri, Shibarum‘a ilişkin önemli bir açıklama yayınladı. Geliştiriciler, Ethereum üzerinde çalışan bir Layer-2 ağı olan Shibarium’un yakında beta sürecine gireceğini açıkladı. Açıklamada, Shibarium’un topluluğun projeyi inşa edip büyütmesine ve kurucusunun vizyonunu gerçekleştirmesine olanak tanıyacağını vurguladı.

shibarium yakinda beta surecine girecek2

Shibarium Yakında Geliyor

Shibarium’un SHIB fiyatını artırmak için yapıldığına dair eleştirilere ise “Projenin odak noktası bu değil ve hiçbir zaman da olmamıştır” yanıtı verildi. Shiba geliştiricileri, altyapıdaki güncelleme ile küçük işlemler için engellerin kaldırılması, hızın artırılması ve merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesine izin verilmesinin amaçlandığını bildirdi. Ayrıca “Shiba ekosisteminde devrim yaratmak” istediklerini ifade ettiler.

Shibarium Network’ten daha önce yapılan açıklamada Shibarium Layer 2 çözümündeki her işlemden sonra SHIB yakılacağı açıklanmıştı. Geliştiriciler yeni güncellemeye ilişkin bir tarih vermedi ancak tarih ile ilgili sorulara ‘yakında’ yanıtını verdi. Shiba topluluğu üyeleri ise yeni gelişmenin ekosistemin geleceği için olumlu olduğu görüşünde birleşiyor.

SHIB geliştiricisi Shytoshi Kusama, 22 Kasım 2022’de Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF), küresel politika konusunda şaka temalı kripto projesi ile çalışmak istediğini açıklamıştı. Kusama, “Facebook, The Sandbox ve Decentraland gibi diğer endüstri devleriyle birlikte düzenleyicilerle aynı masada olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Kripto para yakımı, uzun süredir Shiba topluluğunun öncelik verdiği konular arasında yer alıyor. Shibarium’daki dApp’lerin trilyonlarca yakıma yol açabileceği tahmin ediliyor. Shiba Topluluğu daha önce, geliştiricilerin yayımladığı ‘özel bir geri sayım’ ile heyecanlanmıştı. Ancak bunun büyük bir duyuru değil, site güncellemesi olduğu ortaya çıkmıştı. Diğer yandan geçen hafta yapılan bir paylaşımda, BONE’un Shibarium’da çalışabilirlik için gerekli gas tokeni olduğuna vurgu yapılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala