bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,332.24 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.10 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.60 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 147.30 7.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527207 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475237 6.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150896 7.39%

Shibarium ile Birlikte Shiba Inu’nun Stablecoin’i SHI de Tamamlanmak Üzere

shibarium ile birlikte shiba inunun stablecoini shi de tamamlanmak uzere

Son zamanlarda birçok yeni gelişmesi ile beraber dikkatleri üzerine çeken popüler meme kripto para birimi Shiba Inu’nun ana finansal bileşenleri olan Shibarium, SHI ve SHIBFE’nin geliştirme aşamasında olduğu açıklandı.

Stablecoin’i SHI de Tamamlanmak Üzere

Shiba Inu’nun resmi blog yazısında belirtildiği gibi Shiba Inu’nun ana finansal bileşenleri olan Shibarium, SHI ve SHIBFE şu anda geliştirme aşamasında. Bununla birlikte söz konusu bu aşama da tamamlanmak üzere. Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama da yayınladığı bir blog yazısında, şu ifadeleri kullandı:

Şu anda herhangi bir kesin tarih vermeyi reddediyorum. Ancak bu teknolojilerin bir veya daha fazlasını yaz sonundan veya çok erken sonbahardan önce görmeyi bekliyorum.

Bunun yanında Shytoshi Kusama, Shibarium ile birlikte SHI gelişiminin de tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Ancak, piyasaya ne zaman sürüleceğinin hala bilinmediğini ve henüz karar verilmediğini aktaran Kusama’ya göre, proje hakkında bilinen tek durumun geliştirmenin neredeyse tamamlanmış olduğu ve yakında teste girecek olduğu.

Ek olarak belirtmek gerekirse Shiba Inu’nun (SHIB) son durumuna bir göz atalım. Shiba Inu (SHIB) haberin yazımı esnasında 0,00001245 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala