bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,236.67 2.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,189.02 3.70%
bnb
BNB (BNB) $ 591.31 1.43%
solana
Solana (SOL) $ 135.66 5.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504224 3.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453282 4.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143466 4.30%

Shiba Inu (SHIB) Neden Yükseldi?

Shiba Inu SHIB Neden Yükseldi

Kripto paralar özellikle Bitcoin’in de (BTC) artmasıyla birlikte tekrardan yükseliş trendine girmiş gibi gözüküyor. Bitcoin (BTC) gün içerisinde sadece yüzde 2’lik bir artış yaşasa da, Ethereum (ETH) yüzde 5 artışla 3.256 dolara çıktı. FLOW yüzde 12 artışla 10 dolar bandını aşarken, meme token Shiba Inu (SHIB) ise tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Öyle ki Shiba Inu (SHIB), hafta başındaki 0.000020 dolarlık seviyesinden yüzde 60’lık bir artışla 0.000033 dolara kadar çıkmayı başardı. Peki Shiba Inu (SHIB) neden yükseldi? Gelin inceleyelim.

Shiba inu kaç tL

Peki Shiba Inu (SHIB) Neden Arttı?

Shiba Inu (SHIB), alçalan kanalın kırılmasının ardından alıcıların sabırsız olmasıyla da birlikte kısa vadeli bir artış görmüştü. Bugünün yükseliş eğilimi ile birlikte uzmanlar, SHIB’in yükselmeye devam edebileceğini ve çok yakında 0.000037 dolardan kilit dirence meydan okuyabileceğini söylüyor.

Diğer taraftan fiyatın artmasındaki bir diğer önemli etken ise şüphesiz Shiba Inu’nun metaverse adımı oldu. Öyle ki tıpkı the Sandbox ve Decentraland’ın sanal arazilerini tanıtması gibi, Shiba Inu da ‘Shiba Lands’ adlı kendi Metaverse dünyasını tanıttı.

Shiba Inu geliştiricileri tarafından paylaşılan blog gönderisinde şu ifadelere yer verildi:

“Metaverse, birçokları için kriptonun keyfini çıkarabileceği en büyük alanlardan biri olacak, diğerleri içerik üretecek ve geliştiriciler, kripto topluluklarına teşvik, içerik ve düzenli telif hakları sunmak için onu başka bir harika kaynak olarak kullanarak mağazalar kuracaklar.”

Bu “araziler” daha öncesinde sizlerle paylaştığımız Shiberse’nin içinde bulunacak ve geliştiricilerin blog sayfasında belirtildiği gibi ‘çok yakında’ satın alma/açık artırma gibi özellikler de mevcut olacak. 

Son olarak kısa bir süre önce meme token Shiba Inu’nun (SHIB) Brezilya merkezli kripto para borsası FoxBit tarafından da listelendiğini hatırlatalım.

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala