bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

SEC, VanEck’nin Spot Bitcoin ETF Teklifini Reddetti

sec vanecknin spot bitcoin etf teklifini reddetti

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto alanında yeni kararlar almaya devam ediyor. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Bitcoin ETF tekliflerine sıcak bakmazken, düzenleyici kurum VanEck’nin spot Bitcoin ETF teklifini üçüncü kez reddetti.

VanEck’nin Bitcoin ETF Teklifi Kabul Edilmedi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), şirketlerin Bitcoin ETF tekliflerini reddetmeye devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından yapılan açıklamaya göre VanEck, Bitcoin Trust’ın hisselerinin listelenmesi ve ticaretine dair kendilerine sunulan teklifi reddettiğini açıkladı.

sec vanecknin spot bitcoin etf teklifini reddetti 2

SEC’in bu kararıyla, VanEck’nın Bitcoin ETF teklifi üçüncü kez reddedilmiş oldu. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), VanEck’nin Kasım 2021’de ve Haziran 2022’de spot Bitcoin ETF tekliflerini de reddetmişti. Düzenleyici kurum tarafından yapılan açıklamada VanEck gibi diğer şirketler tarafından da sunulan Bitcoin ETF tekliflerinin, altında yatan piyasada manipülasyon endişeleri sebebiyle reddedildiğini belirtti.

Bununla birlikte Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), son dönemlerde stablecoin’ler konusunda da çalışmalar yürütüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala