bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

SBF, Super Bowl İzlemek İçin VPN Kullandı

sbf super bowl izlemek icin vpn kullandi 2

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucu ortağı ve eski CEO’su Sam Bankman Fried (SBF) hakkında yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Şu sıralar ev hapsinde olan Sam Bankman-Fried, avukatı tarafından yapılan dosyalamaya göre Super Bowl etkinliğini izleyebilmek için VPN kullandı.

SBF, Özel Ağ Kullanmayı Bırakacak

Bir zamanlar dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan ve geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuştu. FTX’in kullanıcı fonlarını kullanan ve bu sebeple ev hapsi cezasına çarptırılan Sam Bankman-Fried, Super Bowl etkinliğini izlemek için bir VPN kullandı. SBF’nin avukatı tarafından yapılan bir dosyalamaya göre SBF’nin bunu tek seferlik yaptığı ancak kefalet şartları yerine getirilene kadar artık özel ağ kullanmayacağını belirtti.

sbf super bowl izlemek icin vpn kullandi

Amerika Birleşik Devletleri Başsavcısı Damian Williams, kısa bir süre önce Sam Bankman-Fried’in son iki ayda birkaç kez VPN kullandığına dair endişelerini dile getirmişti. Williams, devletin ve diğer üçüncü tarafların “bir kullanıcının hangi internet sitesini ziyaret ettiğini ya da çevrimiçi olarak hangi verilerin gönderilip alındığını” görmesini engellediği için teknolojinin kullanımından endişe duyduğunu belirtmişti.

Avukatlarına göre Sam Bankman-Fried, Bahamalar’da yaşarken satın almış olduğu NFL Game Pass uluslararası aboneliği aracılığıyla Super Bowl ile birlikte 29 Ocak 2023 tarihinde AFC ve NFC şampiyonluk maçlarını izlemek için bir VPN kullandı.

Son olarak mahkeme belgelerine göre Sam Bankman-Fried ve ABD Adalet Bakanlığı, kefalet şartlarını görüşmek ve VPN konusunda da iletişim kurmak için daha fazla zaman talebinde bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala