bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,458.27 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.89 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 609.77 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526522 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467778 1.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151242 0.42%

SBF, Serbest Kalmasının Ardından Görüntülendi

sbf serbest kalmasinin ardindan goruntulendi

Sam Bankman-Fried kısa bir süre önce 250 milyon dolarlık kefaletle serbest kalmıştı. Sam Bankman-Fried bu ödeme sonrasında ilk defa görüntülendi.

SBF ve Tüyler Ürpertici Hali

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, geçtiğimiz haftalarda Bahamalar’da ani bir şekilde tutuklanmıştı. Kefaletle serbest kalma talebi reddedilen Sam Bankman-Fried birkaç günlük hapis cezası sonrasında ABD’ye iade edilmek istemişti.

İade talebi kabul edilen Sam Bankman-Fried, ABD’de yargıç karşısına çıkmış ve 250 milyon dolarlık bir kefaletle serbest kalmıştı. Yaşanan bu durumlar ardından kripto topluluğu da Sam Bankman-Fried’in hareketlerini takip etmeye devam ediyor.

Kişisel bir kefaletle serbest bırakılmasından üç gün sonra, bir kripto topluluğu üyesi tarafından John F. Kennedy Uluslararası Havaalanı dinlenme salonunda SBF görüntülendi. Tüyler ürpertici bir halde görünen Sam Bankman-Fried’in bir dizüstü bilgisayar ve cep telefonuna erişiminin olduğu da görüldü.

Paylaşılan fotoğraflarda Sam Bankman-Fried’in Business Class uçtuğu ve SBF’ye ailesiyle FBI ajanlarının eşlik ettiği görüldü. Paylaşılan diğer bir görselde SBF bereli hale göründü. Bununla birlikte Sam Bankman-Fried’in yanında başka bir kişinin olduğu göründü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala