bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,110.44 2.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,207.36 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 601.62 0.60%
solana
Solana (SOL) $ 154.12 2.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529079 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481718 5.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155406 3.94%

Saylor’a Göre Nijerya’nın Tek Kurtuluşu Bitcoin

saylora gore nijeryanin tek kurtulusu bitcoin

Bitcoin yatırımlarıyla dikkat çeken MicroStrategy’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Michael Saylor, Twitter’da Bitcoin hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomik olarak zor durumda olan Nijerya’nın tek umudunun Bitcoin’de olduğunu belirtti.

Nijerya’nın Tek Umudu Bitcoin

Geçtiğimiz aylarda kurucusu olduğu MicroStrategy’nin CEO’luk görevinden istifa eden Michael Saylor, ayrılık açıklamasında Bitcoin üzerine daha fazla yoğunlaşmak için böyle bir karar aldığını açıklamıştı. Nitekim ayrılıktan sonra Saylor’un dediği oldu ve Saylor, Bitcoin konularına daha çok değinmeye başladı.

saylora gore nijeryanin tek kurtulusu bitcoin 2

Kısa bir süre önce Bitcoin madenciliği ile ilgili doğru bilinen yanlışları ele alan Saylor, son olarak Nijerya ile ilgili paylaşımda bulundu. Ekonomik olarak zor günler geçiren Nijerya’nın kurtuluş için tek umudunun Bitcoin olduğunu belirten Saylor, Bitcoin’in zaman içinde değerinin çok daha iyi anlaşılacağını dile getirdi.

Saylor ayrıca Nijerya’nın resmi para birimi olan Nijerya Naira’sının değer kaybının devam edeceğini belirtti. Saylor bu kayıptan kurtulmanın tek yolunun Nijerya’nın resmi para birimi olarak Bitcoin’e geçmesinin olduğunu ifade etti. Son olarak haberin yazımı esnasında lider kripto para birimi Bitcoin, 20.844,60 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala