bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,049.16 3.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.99 2.08%
bnb
BNB (BNB) $ 561.18 3.27%
solana
Solana (SOL) $ 143.24 3.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.512284 5.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.491801 11.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155422 5.71%

Şarkıcı Kiesza, NFT Koleksiyonu İle Performans Sergiledi

sarkici kiesza nft koleksiyonu ile performans sergiledi

Pop elektronik şarkıcısı Kiesza, NFT Koleksiyonu olan MilkyWay Pirates grubuyla performans sergileyerek bir ilki gerçekleştirdi.

ABD’nin ünlü talk show programlarından Ellen Degeneres Show‘da gerçekleşen gösteri büyük ilgi topladı. Grup üyeleri, Kiesza’nın ortaya çıkardığı “SziFi” adlı bir bilim kurgudan esinleniyordu.

Figürler, hikayeye dayanan “Fooboos” adlı renkli ve tüylü insansı karakterlere benzemeleriyle dikkat çekti.

Şarkıcı Kiesza: NFT Sayesinde Müzik Sektörü Değişecek

Ellen Show’daki dansçıların “bulanık” ve “basit” görünmesine karşılık Kiesza, NFT’leri müzisyenlerin yeni bir yol oluşturması için güçlendirici olarak görüyor.

Kiesza, Decrypt’e verdiği demeçte şöyle konuştu:

Müzik endüstrisi, müzisyenlerin çıkarlarını asla gözetmeyen bir şekilde kuruldu. Müzisyenler, burayı kendileri için daha iyi bir yer haline getirmek için her zaman hakları için savaşmak zorunda kaldılar. Ancak NFT alanı yeni ve müzisyenler bu yeni alana gelip çok geç olmadan bir değişiklik yapabilirler” dedi.

Daha önce Meta için 3D sanat ve Chris Brown için albüm kapağı yaratan Luke Didlo, NFT tasarımlarının arkasındaki 3D sanatçısı olmuştu. Didlo da, NFT’leri profesyonel dansçılar ve koreograflar için hareketlerini talep etme ve NFT’ler aracılığıyla onlardan telif hakkı talep etme şansı olarak görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala