bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,012.35 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,975.29 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 594.99 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 142.36 2.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513242 1.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450975 2.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145866 1.16%

Santos FC Fan Token (SANTOS) Nedir?

Santos FC Fan Token Nedir

Santos FC Fan Token (SANTOS), Brezilya futbol kulübü Santos FC’nin BEP-20 token’ıdır.

Santos FC Token, taraftarlara özel avantajlardan sunmak, taraftar deneyimini zenginleştirmek için geliştirilen bir kripto para birimi. Santos FC, fan token aracılığıyla taraftarlar ile arasındaki etkileşimi arttırmayı hedefliyor.

Santos FC, 1912 yılında kuruldu. Dünyanın en çok gol atan futbol kulübü unvanına sahip olan Santos FC’de geçmişte Pelé, Diego Ribas, Pepe ve Rodrygo gibi futbol efsaneleri forma giydi.

Santos FC’nin Brezilya’da 6 milyonu aşkın taraftarı ve sosyal medya hesaplarında 10 milyonu aşkın takipçisi var. Binance ile ortaklık kuran Santos FC, böylelikle fan token’ını hem taraftarlarına hem de Binance’in kullanıcı tabanına sundu.

Santos FC Taraftar Token Ne İşe Yarar?

Santos FC Fan Token, tüm Santos FC taraftarları için taraftar deneyiminde devrim yaratmak üzere tasarlanmış bir BEP-20 taraftar token’ıdır.

SANTOS token aracılığıyla taraftarlar takımlarının geleceğini etkileyen kararlarda söz sahibi oluyor, dijital koleksiyon ürünleri toplayabiliyor. Ayrıca NFT satın alma ve taraftar ödülleri gibi harika deneyimlerin de tadını çıkarıyor. Taraftarlar SANTOS token ile aşağıdaki amaçlarla kullanabilir:

  • Etkileşim: SANTOS token sahipleri, Binance Fan Token platformundaki taraftar oylamalarına katılabilir.
  • Sadakat Abonelikleri (Power Station): Kullanıcılar, Santos FC NFT’lerini taraftar ödülleri, dijital koleksiyonlar, taraftar güç puanları ve daha fazlası için kullanabilir.
  • Alışveriş: Taraftarlar, Binance Pay entegrasyonu sayesinde fan token’lerini maç biletleri ve diğer üyelikler için kullanabilir.
  • Avantajlar: Taraftarlar SANTOS token aracılığıyla Santos FC ile etkileşime geçerek hayatta bir kez elde edilebilecek avantajlardan yararlanabiliyor. Bu avantajlar arasında imzalı taraftar ürünleri, Santos FC oyuncuları ve efsaneleriyle tanışma gibi sıra dışı deneyimler yer alıyor
  • Oyun: Santos Fan Token’ler, Binance Fan Token platformundaki oyunlar için kullanılabilir.
  • Bağış: SANTOS token sahipleri doğrudan gönül verdikleri takıma bağışta bulunabilir. Bağışta bulunan kullanıcılar bunun karşılığında sadakat kanıtı rozeti kazanır.

Santos Token Hakkında Bilinmesi Gerekenler

SANTOS’un maksimum arzı 30.000.000 token ile sınırlandırılmıştır. Bu yazının hazırlandığı 2023 yılı Nisan ayı itibariyle SANTOS’un dolaşımdaki arzı 5.105.643 SANTOS seviyesindeydi.

Ayrıca Santos, BNB Smart Chain’de eski adıyla BSC’de çıkartılan bir BEP-20 token’ı. Bu, SANTOS’un diğer BSC tabanlı merkezsiz borsalar (DEX’ler) ve merkezsiz uygulamalarla (dApps) bağlantı kurabileceği anlamına geliyor.

Bir BEP-20 token’ı olan SANTOS ile kullanıcılar düşük işlem ücretleri ve üç saniyelik blok süreliyle anlık ve düşük maliyetli işlemler gerçekleştirebiliyor.

Santos FC Fan Token (SANTOS) Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Santos FC Fan Token 183,77 TL‘den işlem görüyor. Santos token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. Santos token son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Santos FC Fan Token (SANTOS) Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Santos token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle Santos token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 22,34 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Santos token token yılın en düşük seviyesini ise 1,30 dolarla belirledi.

Santos FC Fan Token (SANTOS) Coin Grafiği

Anlık olarak güncellenen Santos token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte SANTOS coin’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Santos FC Fan Token (SANTOS) Yorumları ve Geleceği

PricePrediction platformu, 2024 yılında için SANTOS token’in Aralık ayına kadar 1,27 dolara gerileyeceğini öngörüyor. TradingBeast platformu da SANTOS token için düşüş öngörüyor. WalletInvestor adlı web sitesi ise SANTOS token fiyatının artacağını iddia ediyor. WalletInvestor adlı platforma göre Santos FC Fan Token 2024 yılında yaklaşık 9,47356 dolar seviyesine yükselebilir.

Elbette bu platformların öngörülerinin her zaman doğru çıkmayacağını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Tuncay Aydıner

1997 yılında Rize’de doğan Tuncay İlkokul ve Ortaokul eğitimini 9 Mart İlköğretim Okulu’nda aldı. Lise eğitimini Çayeli Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. Tuncay, tarihe dış politikaya ve hukuka duyduğu ilgi nedeniyle üniversite eğitimine Erzurum Atatürk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala