bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Sandbox, Dolandırıcılıkları Önlemek İçin BrandShield İle Ortak Oldu

sandbox dolandiriciliklari onlemek icin brandshield ile ortak oldu

Metaverse ve NFT sektöründe dolandırıcılık faaliyetleri her geçen gün yaygınlaşmaya başladı. Metaverse şirketleri bunun önüne geçebilmek adına yeni anlaşmalar yapıyor. Bu kez The Sandbox bu konuda yeni bir adım attı ve BrandShield ile ortak oldu.

Sandbox’tan Dolandırıcılıkları Önlemek İçin BrandShield Ortaklığı

Popüler metaverse platformu The Sandbox, kripto para cüzdanlarının ve NFT’lerin güvenliğini sağlamak için güvenlik şirketi BrandShield (BRSD) ile anlaşma imzaladı.

sandbox dolandiriciliklari onlemek icin brandshield ile ortak oldu

Sandbox’ın NFT projeleri ve toplulukları, son birkaç ay içinde çeşitli dolandırıcılıklarla karşı karşıya kaldı. Bunun üzerine şirket, olaya el koymak için çalışmalara başladı. Sandbox öncelikle güvenlik şirketi BrandShield (BRSD) ile anlaşma yaptı.

The Sandbox COO’su Sebastien Borget, konuyla ilgili şunları söyledi:

Bu saldırıları izleme ve bunlara karşı koruma yeteneği ile BrandShield, kimlik avı saldırılarını ve dolandırıcılıkları daha hızlı tespit ederek ortadan kaldırmaya çalışacak.

Borget, The Sandbox’ın dolandırıcılığı önlemek için kullanıcıları eğitmeye başlayacağını da dile getirdi. Borget, sözlerine şöyle devam etti:

Birincil odak noktamız, topluluğumuzu eğitmek. Topluluk yöneticilerimiz ve müşteri desteğimiz aracılığıyla onlara rehberlik etmektir.

Ayrıca hatırlatacak olursak, geçtiğimiz günlerde The Sandbox, Güney Koreli eğlence ve kitle iletişim şirketi CJ ENM ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala