bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,159.19 3.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.32 2.23%
bnb
BNB (BNB) $ 605.94 0.43%
solana
Solana (SOL) $ 149.15 4.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531697 3.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477233 5.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15276 4.74%

Sam Bankman-Fried Sessizliğini Bozdu: Her Şeyi Batırdım!

FTX Can Cekisiyor SBFden 8 Milyar Dolarlik Finansman Talebi

Kripto para dünyasının son dönemde gündemine bomba gibi düşen FTX, birçok yatırımcının zora girmesine neden olurken beraberinde piyasaları da dibe sürükledi. Bitcoin (BTC) ve altcoin fiyatlarında devasa bir düşüş yaşatan FTX, Binance’in satın alımı iptal etmesi sonrası daha da karanlığa gömüldü. Son olarak bir süredir sessizliği koruyan FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ise sonuda konuştu. Attığı tweet’te her şeyi batırdığını belirten Sam Bankman-Fried, konu hakkında bazı detaylara da yer verdi.

FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried Yaşanan Kriz Hakkında Konuştu

FTX bir süredir kripto gündemine oturmuş durumda. Borsanın yaşadığı likidite krizi ve devamında yaşanan satın alım karmaşası, oldukça karmaşık bir hâl almış durumda. Bu noktada bir süredir hiçbir açıklama yapmayan FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, sonunda Twitter üzerinden uzun bir açıklamada bulundu.

Yaşanan kriz sonrası her şeyi batırdığını belirten Sam Bankman-Fried, kullanıcılar ile çok daha yakından iletişim kurması gerektiğini ve bunu yapmadığını için pişman olduğunu belirtti. Ek olarak Binance anlaşması süresince hiçbir çaresi olmadığını belirten Bankman-Fried, konu hakkında açıklama yapmasına izin verilmediğini söyledi.

Yaptığı açıklamada pazar günü 5 milyar dolarlık para çekiminin yaşandığını belirten Bankman-Fried, bu süreçte yeteri kadar iletişim kuramadığı için kendisine oldukça yüklenmiş durumda.

Diğer taraftan gelişmeler hakkında da bilgi veren CEO, şu anda en büyük önceliklerinin müşteri için doğru olanı yapmak olduğunu belirtirken, aktif olarak likiditeyi artırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Bununla birlikte “öyle yada böyle Alameda Research ticari sona erdi” dedi.

Ancak Sam Bankman-Fried’in attığı flood’un en dikkat çeken noktası, üstü kapalı bir şekilde Binance’in CEO’su Chanpeng Zhao‘ya söylediğini “Güzel oynadın, sen kazandın” kısmı oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala