bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,390.72 0.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.62 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 595.26 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 147.52 1.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517383 2.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456394 2.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149222 0.57%

Saldırıların hedefindeki Justin Sun güven tazeleme çabasında

Justin Sunin Huobi ve Poloniex Icin Memecoin Plani

Son bir ayda ilişkili olduğu kripto para borsaları Poloniex ve HTX’in ardı ardına saldırılara uğramasının ardından Justin Sun ilk kez konuştu.

Tron blokzincirinin kurucusu Justin Sun’la ilişkili bu iki kripto para borsasından geçtiğimiz ay 200 milyon dolar buharlaştı. Sadece iki borsa değil, ilişkili diğer kripto unsurları da saldırılarla karşı karşıya kaldı.

Coindesk’e konuşan Sun, söz konusu hack’ler sonrasında kullanıcı fonlarının “yüzde 100 güvende” olduğunu söyledi.

Poloniex yatırımcısı ve HTX danışmanı Justin Sun şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda Poloniex ve HTX hack’ten kurtuldu ve token’ları tek tek yeniden başlatıyoruz. HTX’te USD değerindeki varlıklarda zaten yüzde 95’ini yeniden başlattık. Poloniex’te yüzde 85 civarında varlık USD değeri açısından yeniden yükselişe geçti. Ayrıca HTX ve Poloniex platformlarındaki tüm token kayıplarını zaten karşıladığımız için varlıkların yüzde 100’ünün güvende olduğunu da unutmayın.”

Yüklü çıkışlar HTX’i zorlayacak mı?

Son dönemde 258 milyon dolarlık çıkış haberleriyle ilgili konuşan bir başka HTX sözcüsü bunun toplam rezervlerinin küçük bir kısmını temsil ettiğini ve “HTX’in istikrarlı ve sağlıklı bir şekilde çalışmaya devam ettiğini” söyledi.

Kullanıcıların endişelerini gidermek için HTX ve Poloniex, 1 dolar değerinde Tether (USDT) airdrop kampanyası duyurdu. Burada kullanıcıların, borsada tuttukları her ABD doları değerindeki token için bir adet airdrop token alacakları belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala