bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,374.78 0.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,029.43 0.47%
bnb
BNB (BNB) $ 579.01 0.96%
solana
Solana (SOL) $ 169.18 3.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52269 0.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481525 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153936 1.29%

Robinhood’un Rakibi Shiba Inu’yu Listeliyor

kripto-piyasasi-dususteyken-shiba-inu-yukseliste

Chicago merkezli fintech girişimi Tastytrade’in aracılık kolu olan TastyWorks, Twitter üzerinden yaptığı bir duyuruda, Shiba Inu kripto para birimine destek eklediğini açıkladı. 

İlk kez Şubat ayında kripto para ticaretine açılan Robinhood’un rakibi, Robinhood’un SHIB’i listelememesini fırsat bilmiş gibi görünüyor. TastyWorks’ün CEO’su Scott Sheridan, bu listelemenin kripto varlığa artan müşteri ilgisinden kaynaklandığını söyledi. 

TastyWorks kullanıcıları Robinhood’da olduğu gibi 4 temel kripto para biriminde ticaret yapabiliyordu. Bunlar, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin ile birlikte artık Shiba Inu’yu da içeriyor.

robinhoodun-rakibi-artik-shiba-inuyu-listeliyor

Robinhood Shiba Inu’yu Hâlâ Listelemedi

Robinhood’un müşterileri bir süredir borsanın meme kripto parayı listelemesi için baskı yapıyor. Hatta borsanın SHIB’i listelemesi için başarılı bir imza kampanyası dahi düzenlendi. Fakat Robinhood’dan herhangi bir geri dönüş sağlanmadı.

Diğer taraftan TastyWorks ise müşterilerinin isteklerine kulak verdiklerini belirterek Robinhood’a resmen meydan okudu.

TastyWorks’ün Ocak ayında, şu anki ana şirketi İngiliz çevrimiçi ticaret sağlayıcısı IG Group tarafından 1 milyar dolara satın alındığını belirtelim.

Haberimizin yazımı itibarıyla Shiba Inu (SHIB) CoinMarketCap verilerine göre 0.00006227 dolardan fiyatlanıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala