bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,468.74 2.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,040.93 2.49%
bnb
BNB (BNB) $ 532.97 4.90%
solana
Solana (SOL) $ 131.94 5.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.494426 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450706 1.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153095 0.38%

Robinhood, Kripto Cüzdanını Kullanıma Sunuyor

robinhood kripto cuzdanini kullanima sunuyor

Komisyonsuz borsa uygulaması Robinhood cephesinden kripto hamleleri gelmeye devam ediyor. Şirket daha önce beta olarak kullanıma sunduğu kripto cüzdanı hakkında yeni bir hamle geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada, şimdilik sadece iOS kullanıcıları için Robinhood’un kripto cüzdanının kullanıma sunulduğu belirtildi.

Robinhood’un Kripto Cüzdanı iOS Platformunda Kullanılabiliyor

Dünyanın en büyük borsa uygulamalarından birisi olan Robinhood’un kripto alanındaki operasyonları büyümeye devam ediyor. Şirket kısa bir süre önce Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından bir mahkeme celbi almış olsa da kripto alanında büyümeye devam edecek gibi görünüyor.

robinhood kripto cuzdanini kullanima sunuyor 2

Bu noktada Robinhood üzerinden yayımlanan bir blog gönderisinde şirketin kripto cüzdanı olan Robinhood Wallet artık iOS kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Şirket açıklamasında, 1 milyondan fazla kullanıcının bekleme listesine sahip olduğu kişisel saklama cüzdanının bir dizi merkezi olmayan uygulamaya bağlanabileceğini dile getirdi.

Robinhood Wallet üzerinde şu anda desteklenen kripto para birimleri arasında COMP, MATIC, SHIB, SOL, UNI ve USDC yer alıyor. Kullanıcılar bununla birlikte NFT’leri hem Ethereum hem de Polygon’da görüntüleyebilir ve depolama işlemi yapabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala