bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Robert Kiyosaki’den Bitcoin Hakkında Öneri

robert kiyosakiden bitcoin hakkinda oneriw

Ünlü gayrimenkul yatırımcısı ve finansal okuryazarlık üzerine en çok satan “Rich Dad, Poor Dad” kitabının yazarı Robert Kiyosaki lider kripto para birimi Bitcoin hakkında değerlendirmede bulundu.

Robert Kiyosaki Bitcoin ve Dolar Hakkında Yorum Yaptı

Rich Dad Poor Dad kitabının yazarı Robert Kiyosaki, ABD emlak piyasasına karşı Bitcoin, altın ve gümüş önerisinde bulundu. Daha önce Bitcoin hakkında olumlu ve maksimalist açıklamalarda bulunan yazar, gelecekte altın ve gümüşün yanı sıra Bitcoin’in de önemli bir yerde olacağını iddia ediyor.

robert kiyosakiden bitcoin hakkinda oneriw 1

Ekonomik söylemleri değişkenlik gösteren yazar, geçmiş dönemde Bitcoin için olumsuz mesajlar veriyordu. Ancak kripto paraların küresel anlamda ivme kazanması ve benimsenmesi yazarı da etkilemeyi başardı. Robert Kiyosaki lider kripto para birimi Bitcoin hakkında bir paylaşımda bulundu.

Son olarak belirtmek gerekirse ABD’yi Marksistlerin ele geçirdiğini iddia eden yazar, bu fikir temsilcilerinin emlak piyasasını sallayacağını belirtti. Kiyosaki, artan Fed faizleri ve düşen mülk değerlerine karşı emlak vergilerinin artış göstereceğini söyledi. Ayrıca yönetimin kira kontrollerine gideceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala