bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,931.66 6.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,015.50 4.06%
bnb
BNB (BNB) $ 585.36 3.23%
solana
Solana (SOL) $ 155.90 8.89%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517533 3.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452127 5.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155872 6.69%

Ripple yanlısı avukattan şaşırtan ifadeler: Ezici bir üstünlük!

John Deaton Ripple SEC Davasini Yorumladi2 Karar Her An Cikabilir

Popüler kripto para avukatı John Deaton, Ripple‘ın SEC davasını kazanma oranını dile getirerek sektörü adeta salladı.

John E. Deaton, Ripple Labs’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı açtığı davaya ilişkin bilgiler sundu. Kendisi, değeri 20 milyon dolar veya daha az olan bir anlaşmanın şirket için önemli bir hukuki zafer teşkil edeceğini ileri sürüyor.

Yakın tarihli bir X sosyal medya gönderisinde Deaton, davanın sonucunun SEC için yüzde 50’ye 50’lik bir sonuç olduğu fikrini güçlü bir şekilde reddetti ve Ripple’ın lehine 90’a 10’luk bir avantaja yaklaştığını ileri sürdü. Deaton’un sözleri, Ripple’ın Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty’nin SEC için başka bir yasal aksaklığa dikkat çeken bir gönderisiyle ortaya çıktı.

Ripple’ı açık ara önde görüyor!

Deaton’un bakış açısı, önerilen 20 milyon dolarlık anlaşmayı Ripple için olumlu bir çözüm olarak gören kripto para topluluklarındaki duyarlılıkla örtüşüyor. Bu değerlendirme, XRP davasının potansiyel sonuçlarını ve dijital para birimlerine yönelik daha geniş düzenleyici ortamı dikkate alıyor.

Stuart Alderoty’nin gönderisi hikayeyi daha da güçlendiriyor ve SEC’in bu hafta başka bir yenilgiyle karşı karşıya kaldığını ve bir dizi aksaklığın devam ettiğini belirtiyor. Alderoty’ye göre, SEC v. Govil davasında 2. Daire, SEC’in öncelikle “yatırımcılara” fiili mali zararı kanıtlamadan önemli bir tazminat talebinde bulunamayacağına karar verdi.

Aralık 2020’de SEC, Ripple Labs’i satarak kayıtsız menkul kıymet arzı yürütmekle suçlayarak , Ripple Labs’e karşı yasal işlem başlattı. Sonuçta Yargıç Analisa Torres, varlığın ikincil piyasada işlem gördüğünde menkul kıymet olmadığını tespit ettiğinde bir emsal oluştu . Ek olarak, Ripple yöneticilerine yönelik suçlamaların azaltılmasıyla davada önemli değişiklikler yapıldı .

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala