bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,332.24 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.10 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.60 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 147.30 7.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527207 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475237 6.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150896 7.39%

Ripple ve Lotus Cars Birlikte NFT Projesi Yayınlayacak

ripple ve otomotiv sirketi lotus cars birlikte nft baslatacak

NFT sektörü, büyük şirketlerin birlikte çalışmaya başlamasıyla büyümeye devam ediyor. Birçok şirket NFT’leri benimsemeye ve bu alana yatırım yapmaya başladı. Bu kez Ripple ve Lotus Cars birlikte NFT projesi yayınlamaya hazırlanıyor.

Ripple ve Lotus Cars Birlikte NFT Koleksiyonu Oluşturulacak

İngiliz otomotiv şirketi Lotus Cars, NFT dünyasına giriş yapmayı planladığını açıkladı. Lotus, ilk NFT koleksiyonu için Ripple ile iş birliği yaptı.

ripple ve otomotiv sirketi lotus cars birlikte nft baslatacak

Lotus NFT’leri, Ripple’ın Blockchain hizmet çözümü ağı XRP Ledger’da (XRPL) piyasaya sürülecek. Lansmanda NFT oluşturucuları ve koleksiyonerler bir araya gelecek.

Ripple, NFT ve Metaverse Projeleri Üzerinde Çalışmaya Devam Ediyor

Geçtiğimiz nisan ayında Ripple, XRP Ledger’da NFT’leri basmasına, aktarmasına ve eğer istenirse yakmasına izin veren uygulamalar oluşturabileceğini duyurmuştu.

Ayrıca hatırlatacak olursak Ripple, geçtiğimiz günlerde NFT ve metaverse odaklı FLUF World ile ortaklık kurduğunu ve merkeziyetsiz bir Blockchain ağı olan Root Network’ün lansmanını açıkladı.

Son olarak Ripple’ın güncel durumuna bir göz atalım. XRP haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre, 0,326312 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala