bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Ripple, SEC Yetkililerinin Kimliğini Doğrulayabilecek

Ripple SEC Yetkililerinin Kimliğini Doğrulayabilecek

Ripple ve SEC arasındaki uzun süredir devam eden dava kızışmaya devam ediyor. Son olarak Sulh Hakimi Sarah Netburn, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) üst düzey yetkililerin konuşma yaptığı bazı videoların kimliğini doğrulamak için video barındırma platformlarına parti dışı mahkeme celbi sunma talebini kabul etti.

Ripple, SEC Yetkililerinin Kimliğini Doğrulayabilecek

Ripple, SEC Yetkililerinin Kimliklerini Doğrulamak için İzin Aldı

SEC ve Ripple arasındaki dava tüm hızıyla devam ederken iki taraf da önemli adımlar atmaya devam ediyor. Diğer taraftan son birkaç karara baktığımızda davanın Ripple‘ın lehine ilerlediğini görüyoruz. Kısa bir süre önce açıklanan mahkeme raporlarında ise SEC için bir kötü haber daha yer aldı.

Sulh Hakimi Sarah Netburn, Ripple’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) üst düzey yetkililerin konuşma yaptığı bazı videoların kimliğini doğrulamak için video barındırma platformlarına parti dışı mahkeme celbi sunma talebini kabul etti.

Ripple, iki isteğiyle keşif sürecini yeniden açmaya çalışmadığı konusunda ısrar etmişti. SEC ise ancak sanıkların keşfi yeniden başlatmayı kabul etmesi halinde talebi kabul edeceğini belirtmişti. Davacı, kendi iddialarını destekleyecek video materyali elde edebilmek için birkaç mahkeme celbi sunmak istedi. Ancak mahkeme kararını Ripple’dan yana verdi.


Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala