bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,187.00 3.75%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,224.09 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.36 4.85%
solana
Solana (SOL) $ 159.03 6.87%
xrp
XRP (XRP) $ 0.556619 6.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518938 4.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162274 2.60%

Ripple Ortağı, Uluslararası Ödemeler için Visa ile İş Birliği Yapıyor

ripple ortagi uluslararasi odemeler icin visa ile is birligi yapiyorass

Son dönemde kripto para sektöründe birçok ortaklık haberleri ile karşılaşmaya başladık. Son olarak çıkan haberlere göre; Ripple’ın ortağı DeeMoney, Taylandlı FinTech devinin RippleNet’i kullanarak Tayland içinde ve dışında, uluslararası ödemelerin düşük bir maliyetle aynı gün içinde yapılmasını sağlamasına olanak sağlıyor.

Ripple Ortağı, Uluslararası Ödemeler için Visa ile El Ele Verdi

Ripple ortağı, Visa iş birliğiyle anında uluslararası ödeme sağlayan P2P ödeme hizmetini başlatıyor. DeeMoney, son yedi gün içerisinde ödeme şirketleriyle anlaşma yapan ikinci Ripple ortağı oldu. MoneyGram, Ripple ortağı olan Frente Corretora ile ortaklaşa Brezilya’da çevrimiçi havale platformunu başlattı.

DeeMoney CEO’su Aswin Phlaphongphanich, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Sunduğu basitlik, hız ve kanıtlanmış güvenlik ile Visa, neredeyse gerçek zamanlı ödemeler için ideal ortağımızdır. Bu ortaklık, müşterilerimizin 160’tan fazla işlem para biriminde 170’den fazla ülkeye gerçek zamanlı olarak doğrudan arkadaşlarının veya ailelerinin banka kartı hesaplarına para göndermelerine olanak tanıyor. Ayrıca, geleneksel bankalarda mümkün olmayan, hafta sonları ve tatiller de dahil olmak üzere 7/24 gerçek zamanlı ödemeleri mümkün kılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala