bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,595.04 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.82 3.76%
bnb
BNB (BNB) $ 588.27 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 154.20 3.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535622 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448193 3.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155806 4.77%

Ripio ve Visa, Brezilya’da Kripto Ödeme Kartı Sunuyor

ripio ve visa brezilyada kripto odeme karti sunuyor

Latin Amerika merkezli kripto para borsası Ripio kripto ödemelerin yaygınlaşması için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Ripio, Visa ile ortaklık kurarak Brezilya’da ön ödemeli kripto kartını başlattı.

Ripio Brezilya’da Kripto Ödemeleri İçin Visa İle Ortaklık Kurdu

Kripto para ödemeleri dünya genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Mastercard CEO’su Michael Miebach, kripto ödemelerinin dünya genelinde yaygınlaşması için Binance ile ortak çalışmaya devam ettiklerini açıklamıştı. Kripto para borsası Ripio, Brezilya’da 28 farklı kripto para birimi ile ödemelerin yapılabilmesini mümkün kılan bir ön ödemeli kripto kartını hizmete sundu. Visa ile ortaklık kurularak geliştirilen kripto ödeme kartı, Bitcoin’de yüzde 5 geri ödeme imkanı sunuyor. Ripio CEO’su Sebastian Serrano, Brezilya’da ödemelerin kripto para birimi ile yapılmasına izin veren ve Bitcoin’de nakit geri ödeme ödülleri sunan ön ödemeli bir banka kartını hizmete sunduklarını açıkladı.

ripio ve visa brezilyada kripto odeme karti sunuyor 2

Şirket yeni kripto ödeme kartının yıl sonuna kadar 250.000 kullanıcı tarafından kullanılacağını düşünülüyor. Ürünün Brezilya’da kısa süre içerisinde 1 milyon kullanıcıya ulaşması hedefleniyor. Ripio tarafından yapılan açıklamada kripto para borsasında listelenen 28 kripto para biriminin kullanılarak ödemelere izin verileceğini belirtti. Serrano açıklamasında ayrıca Ripio’nun kripto ödeme kartına Bitcoin (BTC) dışındaki kripto para birimleri için de ödüller eklemeyi düşündüğünü belirtti. Serrano açıklamasında ayrıca, kartın bu yıl içinde Arjantin’de de kullanıma sunulmasını planladıklarını ve şirketin faaliyet gösterdiği Uruguay, Kolombiya, Meksika ve İspanya gibi ülkelerde de kullanıma sunulması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala