bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

Popüler NFT Koleksiyonu Bored Ape Yacht Club Film Oluyor

Popüler NFT Koleksiyonu Bored Ape Yacht Club Film Oluyor

NFT’ler gün geçtikçe popüler olmaya devam ediyor. Son olarak en popüler kripto borsalarından birisi olan Coinbase, yine en popüler NFT koleksiyonlarından birisi olan Bored Ape Yacht Club için bir animasyon film üçlemesi planları yapıyor. Kısa animasyon film serisinin üç bölümünün ilki olan “The Degen Trilogy”, Haziran ayında NFT.NYC’de gösterime girecek ve filmin konusunun bazı bölümlerinde NFT maymunlar ve maymun olmayanlar topluluğu söz sahibi olacak.

Popüler NFT Koleksiyonu Bored Ape Yacht Club Film Oluyor

Bored Ape Yacht Club Film Oluyor

Bored Ape Yat Kulübü, kamera arkasında kripto borsası Coinbase (COIN) ile kendi film üçlemesini alıyor. Filmler, birçoğunun artık takas edilemeyen token (NFT) sektörünün yüzü olarak gördüğü bir proje için altı hafta boyunca yıldız olan bir dönemdeki en son destek. Buna, 18 Mart’ta ApeCoin (APE) tokeninin piyasaya sürülmesi ve önceki hafta BAYC’nin ana şirketi Yuga Labs tarafından rakip mavi çip projesi CryptoPunks’ın satın alınması dahildir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala