bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,408.79 0.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,268.49 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 614.86 1.25%
solana
Solana (SOL) $ 157.77 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544991 0.15%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495093 4.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161463 2.02%

OpenSea Katman 2 Arbitrum Desteğini Duyurdu

opensea katman 2 arbitrum destegini duyurdu

Dünyanın en büyük NFT pazar yeri olan OpenSea kısa bir süre önce Ethereum Merge yükseltmesini destekleyeceğini açıklamıştı. OpenSea tarafından yapılan son açıklamada ise Katman 2 Arbitrum’u destekleyeceğini açıkladı.

NFT Pazar Yeri OpenSea Katman 2 Arbitrum Desteği Sunuyor

NFT pazar yeri OpenSea tarafından yapılan bir açıklamaya göre şirket Katman 2 ölçeklendirme ağı Arbitrum’u desteklemeye başlayacağını duyurdu. OpenSea tarafından yapılan açıklamada, “Bu, insanların tercih ettikleri zincirlerde istedikleri NFT’lere erişebildiği bir web3 geleceği hedefimizi oluşturmanın ilk adımıdır.” denildi.  

opensea katman 2 arbitrum destegini duyurdu 2

Arbitrum, “toplama” olarak bilinen Ethereum ölçeklendirme ağları arasında yer alıyor. Daha önce bildirildiği gibi Arbitrum kısa süre önce ağını Nitro olarak bilinen yeni bir Blockchain ağına yükseltti. Bununla birlikte OpenSea geçtiğimi yıl Immutable X ile bağlantı kurarak, daha önce Katman 2 protokolleriyle entegrasyona geçmişti. Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda OpenSea, Ethereum’un özellikle gas ücretlerini önemli bir şekilde düşüren Proof of Stake desteğini açıklamıştı. OpenSea tarafından yapılan açıklamada Ethereum’un sadece Proof of Stake Blockchain ağını destekleyeceğini belirtmişti. OpenSea’nin ilerleyen günlerde yeni entegrasyonları duyurması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala